Pamiętnik odchudzania użytkownika:
kcmg25

kobieta, 39 lat, Stargard Szczeciński

167 cm, 75.10 kg więcej o mnie

Postanowienie noworoczne: 67

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Masa ciała

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

16 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 kromki razowca z serkiem, wedlina, salata, pomidorem

Przekaska:10.00

- banan

Lunch:13.00

-twarożek z papryka: pol kostki chudego twarogu z odrobina mleka, papryka czerwona, zolta, zioła i sol,, jablko

Obiad

-kurczak z warzywami z patelni, jablko

Kolacja:19.00

- 2 kromki razowca z twarogiem, salata i wedlina

Woda: 1l

Herbata:1l

Aktywnosc:

Pielegnacja: rano balsam + serum, wieczorem peeling+olej kokosowy

14 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- bulka z ziarnami z serkiem, wedlina, salata i pomidorem, szklanka soku pomaranczowego

Przekaska:10.00

- baton (orzechy, daktyle, platki) banan

Lunch:13.00

- jajecznica z dwoch jajek, szklanka, soku pomaranczowego

Obiad: 16.00

- ala pizza- 2 jajka, otreby 4 lyzki, wymieszac i upiec jak nalesnik na patelni, posmarowac przecierem pomidorowym wymieszanym z czosnkiem i oregano, ulozyc szynke pieczarki, papryke, posypac, serem lub serem mozzarela, podpiec w piekarniku

Kolacja:19.00

- pomidor ze szczypiorkiem

Woda: 1l

Herbata: 1,5l

Aktywnosc:

Pielegnacja: rano balsam+ serum, wieczorem gabka + oliwka

13 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

-Owsianka – 300ml mleko ugotowac z 4 lyzkami platkow owsianych, jezyny

Przekaska:10.00

- banan

Lunch:13.00

- serek wiejski

Obiad:16.00

-zupa krem z zielonego groszku- wloszczyzna, szkl zielonego groszku, 1 ziemniak, cebula, czosnek, sol pieprz. Ugotowac warzywa, na koniec dodac grozek, przyprawic, zmiksowac, podawac z prazonym slonecznikiem i odrobina parmezanu, do tego 2 male -dobre parowki

Kolacja:19.00

- 4 parowki , te co na obiad

Woda: 1l

Herbata: 1,5l

Aktywnosc: 

Pielegnacja: wieczorem gabka + oliwka

12 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 jajka gotowane , lyzka, majonezu, lyzka jogurtu , szczypior, przyprawy, -pasta z tego., kromka pieczywa chrupkiego z salata i pomidorem

Przekaska:10.00

- miseczka winogron

Lunch:13.00

-Malinowy twarożek: twaróg pol kostki, kakao, mleko 1 szklanka, maliny garsc, jogurt 3 łyzki, cynamon, kromka chleba chrupkiego. Mleko zagotowac wymieszac z kakaem i odrobina ksylitolu, tak aby powstało kakao. Reszte skladnikow wymieszac i zjesc z chlebem, popic kakao :)

Obiad: 16.00

- risotto z grzybami i zielonym groszkiem ( 4 lyzki brazowego ryzu, oliwa, 4 grzyby suszone, 5 lyzek groszku (mrozony lub konserwowy, przyprawy)

Kolacja:19.00

- serek wiejski, wasa

Woda: 1l

Herbata: 1,5l

Aktywnosc:

Pielegnacja: rano peeling+ oliwka

11 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 nalesniki (woda, jajko, otreby) z serkiem homogeniz i owocami

Przekaska: 10.00

- garsc winigron

Lunch:13.00

- banan

Obiad: 16.00

- ryba pieczona z polowa woreczka brazowego ryzu z curry, surowka z kiszonej kapusty
Kolacja:19.00

- 2 kromki razowca z serem, ketchupem i ogorkiem

WodaL 0,7l

Herbata: 1,5l

9 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 kromki razowca z serkiem, wedlina , salata, pomidorem, szklanka soku pomaranczowego

Przekaska:10.00

- jablko szkl soku pomaranczowego

Lunch:13.00

- 2 kromki razowca z pasztetem pieczonym i pomidorem, szklanka soku pomaranczowego

Obiad: 16.00

- pol woreczka brazowego ryzu z curry, kapusta kiszona i piers z k-ka pieczona ze szpinakiem i plastrem zoltego sera

Kolacja:19.00

- serek wiejski

Woda: 2l

Herbata: 1,5l

Aktywnosc: dzis nic

Pielegnacja: rano serum + balsam, wieczorem oliwka

8 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 kromki razowca z serkiem , pomidorem

Przekaska:10.00

- kiwi

Lunch:13.00

-lody owocowo- białkowe z siemieniem lnianym (jezyny, maliny, truskawki i banan zmiksowac z serkiem wiejskim i siemieniem i wsadzic do zamrazarki) 2 lyzki + mala kielbaska , kromka razowca

Obiad:16.0

- pol woreczka ryzu brazowego, 3 male mielone pieczone, buraczki

Kolacja:19.00

- pomidor z rzodkiewka, szczypiorkiem i jogurtem

Woda: 2l

Herbata: 1,5l

Aktywnosc: spacer

Pielegnacja: rano balsam + serum, wieczorem gabka + oliwka

7 czerwca 2016 , Komentarze (3)

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- płatki owsiane 5 łyzek, otreby 1 lyzka, szkl jogurtu, odrobina kakao, truskawki, kawalek arbuza Wszystko mieszamy i jemy

Przekaska:10.00

- arbuz

Lunch:13.00

- omlet z 2 jaj z szynka, szczypiorem, szpinakiem i odrobina parmwzanu+ pieczywo chrupkie

Obiad: 16.00

- pieczone udko z salatka z pomidora i ogorka

Kolacja:19.00

- 2 kromki razowca z pieczonym pasztetem i pomidorem

Woda: 1,5l

Herbata: 1l

AKtywnosc: spacer

Pielegnacja: rano serum+ balsam, wieczorem gabka + oliwka

6 czerwca 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie: 7.00

-2 parowki, pomidor, serek wiejski

Przekaska:10.00

- banan

Lunch:13.00

- 2 parowki, jogurt naturalny

Obiad:

-garsc makaronu razowego z kielbaska w kapuscie i sosem pomidorowo paprykowym

Kolacja:19.00

- 2 kromki razowca z maslem wedlina i pasztetem pieczonym, kilka truskawek

Woda: 1,5;

Herbata: 1l

Aktywnosc: rower 40 min + spacer 30 min

Pielegnacja: rano balsam + serum, wieczorem rekawica + oliwka

5 czerwca 2016 , Komentarze (2)

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- Jajecznica z 2 jajek warzywa i chlebek

Przekaska: 10.00

- 1 wasa z maslem orzechowym

Lunch:13.00

- koktajl: kefir naturalny, banan, truskawki, szpinak i orzechy wloskie

Obiad: 16.00

- 2 golabki z mlodej kapusty z sosem pomidorowym
Kolacja:19.00

- pomidor z jogurtem i szczypiorekim, kawalek arbuza

Woda: 1,5l

Herbata:1l

Aktywnosc: 

Pielęgnacja: rano serum + balsam

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.