- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 marca 2017, 14:51
Mam pytanie do wszystkich forumowiczów? Czym smarujecie chleb, bułki? Jestem bardzo ciekawa ponieważ ja odkąd pamiętam kupowałam zwykłą margarynę do pieczywa (Delma,Smakowita itp). Powiem szczerze, że nawet mi smakowała a prawdziwe masło kupowałam tylko córce (1,5 roku). Jakiś czas temu zarejestrowałam się na bardzo ciekawej stronie na której mam możliwość testowania różnych produktów i takim sposobem udało mi się dostać do kampanii Finuu. Z początku byłam sceptyczne nastawiona bo dla mnie masło to masło, ale juz po pierwszym spróbowaniu przekonałam się, że kanapki smakują całkiem inaczej z Finuu:) Moi znajomi i rodzina tez to potwierdzają bo dałam im oczywiście spróbować. Oprócz tego, że dobrze smakuje to jest z samych naturalnych składników. I tutaj moje pytanie. Czego wy używacie? Czy lepiej jest zapłacić troszkę więcej i mieć dobre smarowidło czy nie ma to dla Was większego znaczenia czym smarujecie?
Dodam zdjęcie byście wiedzieli o jakim maśle mówię... a może próbowaliście go?
7 marca 2017, 14:59
kupuje masło ekstra. Wszystko jedno czy łowickie, łaciate czy lurpak Ważne dla mnie jest tylko żeby nie miało tłuszczów roślinnych.
7 marca 2017, 15:01
ja mam masło irlandzkie, najlepiej solone, a dla dzieci właśnie Finuu kupujemy, bo zwykłe masło jest "fuuuu" ;) żadne masmixy,delmy czy inne, nie wchodzą w grę.
7 marca 2017, 15:03
Ja używam osełek :)
7 marca 2017, 15:08
Kupuję tylko masło z 82% zawartością tłuszczu. Wszelkiego typu margaryny nie wchodzą w grę bo to straszny syf (typu jakieś delmy czy masmixy) a osobiście uważam, ze lepiej zjeść samo masło niż mieszankę taką jak Finuu bo jest po prostu smaczniejsze.
7 marca 2017, 15:08
Ja kupuje masło o zawartości tłuszczu pow. 82%, nie ważne jakiej marki, często nawet biedronkowe, byle by tylko było w składzie to co powinno być w prawdziwym maśle :)
7 marca 2017, 15:11
Zawsze używam masła (żadnych miksów, masmixów, czy innych kombinacji nie uznaję), lub awokado.
7 marca 2017, 15:12
Olej kokosowy nierafinowany, masło, czasem jakiś inny olej.