20 września 2010, 09:15
Witam.Dzis zaczynam diete Dukana,jezeli ma ktos ochote sie przylaczyc,zapraszam.
23 września 2010, 15:29
> koteczek1988- mozna ale tylko drobiowe
z drobiu tylko kurczak i indyk ;)
- Dołączył: 2010-04-01
- Miasto: Gliwice
- Liczba postów: 11228
23 września 2010, 15:37
hej
mogę dołączyć do Was? Też jestem na dukanie dwa i pół tygodnia![]()
- Dołączył: 2010-09-20
- Miasto: Bielsko-Biała
- Liczba postów: 254
23 września 2010, 15:45
Zapraszamy:) im więcej nas tym lepiej:)
- Dołączył: 2010-09-20
- Miasto: Bielsko-Biała
- Liczba postów: 254
23 września 2010, 15:47
Kilka stron wcześniej był przepis:)
- Dołączył: 2010-04-01
- Miasto: Gliwice
- Liczba postów: 11228
23 września 2010, 15:48
zamiast oleju - parafina? nie spotkałam jeszcze jej nigdzie
- Dołączył: 2010-09-20
- Miasto: Bielsko-Biała
- Liczba postów: 254
23 września 2010, 15:49
Ja szczerze mówiąc nie próbowałąm tego jeszcze
- Dołączył: 2007-01-21
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 9507
23 września 2010, 15:49
parafinę dostaniesz w każdej aptece.
23 września 2010, 15:53
siatkareczkaaaa z tą makrelą to tak jak dziewczyny mówiły - obrać makrelę, zmiażdżyć z odtłuszczonym twarogiem. Inna wersja pasty i inny smak: brzuszki z łososia obrać, twaróg odtłuszczony (w brzuszkach jest tłuszcz ale ten dobry), szczypiorek, pieprz biały, odrobina soli. Tyle że brzuszki w kawałeczkach a nie miażdżyć. Albo jak masz dość zwykłego serka (jako dziecko późnego PRL-u czasem tak jadłam): twarożek, sól, sypka papryka - proste ale dziwnie smaczne. Z czasem zamiast papryki curry dodawałam. Taką pastą możesz też faszerować pierś z kurczaka.