- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
20 września 2010, 09:15
23 września 2010, 14:54
23 września 2010, 15:07
23 września 2010, 15:12
23 września 2010, 15:24
można:
Chude mięso: cielęcina, konina, wołowina z wyjątkiem antrykotu i rozbratla z kością, wszystko na gillu lub pieczone w piekarniku bez dodatku tłuszczu. Chude wędliny z indyka, kurczaka lub innych dozwolonych gatunków mięs. |
Podroby: watroba, cynadry, ozór cielęcy lub wołowy (czubek). |
23 września 2010, 15:26
ta wersje makreli z jakiem itd probowalam ale jestem ciekawa tej z twarozkiem :) musze koniecznie wyprobowac:D
Edytowany przez siatkareczkaaa 23 września 2010, 15:28