- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 lutego 2016, 15:22
Biedronkowa, ta do odpieku.
Jecie? Lubicie? Wsuwacie w całości? Solo, czy z dodatkami?
Ja już od dawna się w niej lubuje, ale ostatnio mam jakąś straszną chcice. Chyba trzeci dzień pod rząd ją jem + miskę czerwonej fasoli. WIem, kolosalna ilość białej buły, ale dla mnie jest tak pyszna...Stąd jakoś mnie naszło, żeby zapytać, czy istnieje tu ktoś, kto też ją tak lubi
18 lutego 2016, 10:45
a nie lepiej zjesc sobie pol kajzerki z maslem czosnkowym i do tego salatke ? wyjdzie rownie smacznie a nie same wegle. Tez mi sie zdarzylo zjesc cala kilka miesiecy temu w ramach drugiego sniadania -> bylo mi cholernie slono w ustach i od razu po czulam sie strasznie pelna gdzie po godzinie moglam juz jesc dalej.
18 lutego 2016, 11:02
Kiedys czesto jadlam, ale generalnie uwazam to za kompletnie puste kalorie, tak jak chipsy czy paluszki i staram sie unikac jak moge;)
18 lutego 2016, 12:36
jak pracowalam w 2013 mielismy biedre pod nosem i bardzo czesto kupowalam sobie ale taka juz gotowa na sniadanie nie rzadko jeszcze ciepla i w ciagu dnia zjadalam cala choc zawsze mialam potem wyrzuty sumienia ze biale pieczywo ze tlusta, ale za to pyszna;) taka do opieku tez dawniej czesciej jadalismy np rano do parowek, mniam;) ale teraz unikamy jej z mezem bo tlusta niestety... ale to fakt jest pyszna! Napisze jeszcze ze polecam ja z grilla super sie opiecze na grillu i jest taka bardziej chrupiaca niz z piekarnika... eh nabralam na nia ochoty;)
18 lutego 2016, 12:50