Temat: Bagietka czosnkowa z Biedronki

Biedronkowa, ta do odpieku.

Jecie? Lubicie? Wsuwacie w całości? Solo, czy z dodatkami? 

 Ja już od dawna się w niej lubuje, ale ostatnio mam jakąś straszną chcice. Chyba trzeci dzień pod rząd ją jem + miskę czerwonej fasoli. WIem, kolosalna ilość białej buły, ale dla mnie jest tak pyszna...Stąd jakoś mnie naszło, żeby zapytać, czy istnieje tu ktoś, kto też ją tak lubi :D

kisielova napisał(a):

Może nie z biedronki, ale jadałam z Aldi :P z ciekawości ile ma kcal ta bagietka? Wiem, że sporo ale mimo wszystko jestem ciekawa :)

cała z biedronki ma 544kcal :)
I na codzien w lidlu mozna taka kupic? Musze sie tam przejsc ;)

zostanzemna napisał(a):

Kocham ją. na sucho. ale z lidla jednak ma bogatsze wnętrze niż z biedry

Uwielbiam, jadam te z Piotra i Pawła:)

Pasek wagi

W lidlu są dwie, jedna na dziale w pieczywem - jak dla mnie za sucha, druga w lodówkach zapakowana w folię, czosnkowa i z masłem ziołowym. Sama chemia, ale uwielbiam ją :D też na połowie nie poprzestanę.

Ja uwielbiam, ale te już upieczone :) 

Lubię...ale jak pomyślę ile to chemii to wolę zrobić sama prawdziwe masło czosnkowe i upiec z dobrej jakości bułką :-)

Niestety kocham… (szloch) Choć  zdecydowane  wole tę  z Lidla - jest mniej tlusta i smaczniejsza. 

Niestety ma tyle tłuszczów trans,  że  od samego patrzenia  można  dostać  zawału…. 

Na moje nieszczęście uwielbiam :p Ale jem bardzo rzadko, staram się nad sobą panować :D

Pasek wagi

Jadłam tę z lidla. Raz na jakiś czas zjemy na pół z moim do piwa ale nie żebym jakoś ją ubóstwiała.

Jadam i lubię :)

Zjem max pół. Najbardziej lubię z krewetkami <3 albo z sałatką jakąś .

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.