- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 lutego 2016, 15:22
Biedronkowa, ta do odpieku.
Jecie? Lubicie? Wsuwacie w całości? Solo, czy z dodatkami?
Ja już od dawna się w niej lubuje, ale ostatnio mam jakąś straszną chcice. Chyba trzeci dzień pod rząd ją jem + miskę czerwonej fasoli. WIem, kolosalna ilość białej buły, ale dla mnie jest tak pyszna...Stąd jakoś mnie naszło, żeby zapytać, czy istnieje tu ktoś, kto też ją tak lubi
17 lutego 2016, 16:29
Może nie z biedronki, ale jadałam z Aldi :P z ciekawości ile ma kcal ta bagietka? Wiem, że sporo ale mimo wszystko jestem ciekawa :)
17 lutego 2016, 16:31
Kocham ją. na sucho. ale z lidla jednak ma bogatsze wnętrze niż z biedry
17 lutego 2016, 16:51
W lidlu są dwie, jedna na dziale w pieczywem - jak dla mnie za sucha, druga w lodówkach zapakowana w folię, czosnkowa i z masłem ziołowym. Sama chemia, ale uwielbiam ją też na połowie nie poprzestanę.
17 lutego 2016, 16:59
Ja uwielbiam, ale te już upieczone :)
17 lutego 2016, 17:21
Lubię...ale jak pomyślę ile to chemii to wolę zrobić sama prawdziwe masło czosnkowe i upiec z dobrej jakości bułką :-)
17 lutego 2016, 17:27
Niestety kocham… Choć zdecydowane wole tę z Lidla - jest mniej tlusta i smaczniejsza.
Niestety ma tyle tłuszczów trans, że od samego patrzenia można dostać zawału….
17 lutego 2016, 17:33
Na moje nieszczęście uwielbiam :p Ale jem bardzo rzadko, staram się nad sobą panować :D
17 lutego 2016, 18:56
Jadłam tę z lidla. Raz na jakiś czas zjemy na pół z moim do piwa ale nie żebym jakoś ją ubóstwiała.