- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 lutego 2016, 15:22
Biedronkowa, ta do odpieku.
Jecie? Lubicie? Wsuwacie w całości? Solo, czy z dodatkami?
Ja już od dawna się w niej lubuje, ale ostatnio mam jakąś straszną chcice. Chyba trzeci dzień pod rząd ją jem + miskę czerwonej fasoli. WIem, kolosalna ilość białej buły, ale dla mnie jest tak pyszna...Stąd jakoś mnie naszło, żeby zapytać, czy istnieje tu ktoś, kto też ją tak lubi
17 lutego 2016, 15:23
Dodam od siebie że jadam w całości. Sugerowana porcja to 1/2..... ale nie dałabym rady zjeść tylko pół
17 lutego 2016, 15:51
ja lubie bardzo :) ale raz mi sie zdarzyło, że była tak nasiąknięta tłuszczem, że nie było to zbyt smaczne i w sumie jakoś od tamtej pory nie jadłam. Też zawsze zjadałam w całości :P
17 lutego 2016, 15:51
Uwielbiam jako dodatek do sałatki greckiej ;)
17 lutego 2016, 15:52
Może nie z biedronki, ale jadałam z Aldi :P z ciekawości ile ma kcal ta bagietka? Wiem, że sporo ale mimo wszystko jestem ciekawa :)
17 lutego 2016, 15:57
ja na szczęście odzwyczaiłam się od pieczywa :-) I nie jadam żadnych bagietek i innych bułek....