- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 kwietnia 2015, 00:02
Z koleżanką wpadłyśmy na pomysł, że nie będziemy kupowały mięska w marketach tylko kupimy świnkę i przerobimy ją na mięsko. Tylko, że ani ja, ani ona nie orientujemy się ile to kosztuje? Orientuje się może ktoś z was?
17 kwietnia 2015, 00:19
Ona ma swoją na podwórku...
Zastawiam sie jeszcze ewentualnie nad dzikiem...
Edytowany przez Trendgirl 17 kwietnia 2015, 00:19
17 kwietnia 2015, 00:26
Za dzika mój facet płacił 250 albo 350 zł, nie pamiętam, ale to już za całego, ogromny ponoć był :)
17 kwietnia 2015, 00:28
tak jak kolega wspomnial kolo 4,5zl. jest z tym troche 'zabawy' ale miecho a szczegolnie wedliny , kielbasy sa tego warte. mniaam ;)
17 kwietnia 2015, 03:29
https://www.facebook.com/estherthewonderpig?fref=n...
świnie to wspaniale zwierzęta i mądrzejsze od psów :D
Edytowany przez krcw 17 kwietnia 2015, 03:36
17 kwietnia 2015, 05:29
Może i mądre, ale jakie smaczne :D
17 kwietnia 2015, 06:24
Powiem Ci, że ja mam dziadków na wsi, zawsze kiedy tam pojadę częstują mnie swojską wedliną.
Dla mnie to jest najokropniejsze mięso, na sam zapach pociąga mnie na wymioty .
17 kwietnia 2015, 06:27
biedna świnka. nie szkoda Ci zabijać? lepiej kup mięcho w sklepie jak już chcesz zjeść