dziś waga 86,5kg
ćwiczeń wczoraj brak (niespodziewanie coś mi wypadło) starałam się to nadrobić dziś i gazellowałam 90 min:) i przysiady dziś 35, od jutra 40:)
zrobiłam dziś "dietetyczne nugetsy" (pierś z kurczaka rozbita, opanierowana w jajku i płatkach kukurydzianych, pieczona w piekarniku) z przepisów vitali i całkiem fajne, tylko za suche... dziewczynkom obgotowałam wczoraj skrzydełka i dziś też zrobiłam tak jak pierś (lepsze niż pierś)... Teraz mam problem bo zostały i skrzydełka i kotlety i jak je teraz odgrzać, żeby nie wyschły na wiór, ale też nie straciły chrupkości? A może Wy macie sposób na fajne mięsko z piekarnika????
patih
17 stycznia 2016, 20:16do suchych dań ja robie sos czosnkowy z jogurtu i jest super
screwdriver
17 stycznia 2016, 17:58Mniam, nugetsy :> Ja nie mam piekarnika jak na razie i nie mogę sobie takich fajnych zrobić :C
angelisia69
17 stycznia 2016, 16:51tez kiedys takie nuggetsy robilam ale w owsianych,pyszne byly ;-) Skrzydelek wogole nie kupuje a co do kotletow to moze troszke oleju/oliwy dodaj albo namocz w sosie sojowym przed pieczeniem?
Lussie
17 stycznia 2016, 16:31Podobno lepsze są jak doda się oprócz przyprawy do nuggetsów curry oraz czosnek i obtacza się jajku z mlekiem + sezam, otręby owsiane i płatki owsiane pokruszone. Nie próbowałam, ale wygląda smacznie :) Jak są suche to zawsze robię sos czosnkowy i jest pyyycha.
tablanka88
17 stycznia 2016, 15:42Tylko rękaw do pieczenia, mięsko zawsze wychodzi miękkie i rozpływające się w ustach :)
eszaa
17 stycznia 2016, 14:42hmm, płatki kukurydziane są średnio dietetyczne :)