Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
jeszcze zwariowanie


kurcze, przez ten remont nie ma na nic czasu!! a najgorsze jest to, że jeszcze cały przyszły tydzień będziemy zmuszeni egzystować bez kuchni!! :\ tym samym będziemy zmuszeni stołować się na mieście, albo korzystać z dobrodziejstwa mikrofali :( ma ktoś jakieś fajne pomysły co można w tej mikrofali przygotować?

wróciliśmy ok. 17, a teraz (ok. 20) mąż bierze się za przywracanie do życia naszych komputerów. mam nadzieję, że jutro już wrócimy do internetowej normalności :))

MENU:
śniadanie: dwie kromki ciemnego chleba, dwie parówki wiedeńskie, musztarda; kiwi
II śniadanie: dwa kiwi, dwa kawałki ciasta (te kawałki, to były na 3 małe łyżeczki :P)
obiad: kilka małych kawałków gotowanego dorsza w sosie koperkowym, trochę ryżu i surówka w kiszonej kapusty
podwieczorek: dwie garści orzeszków ziemnych (miałam na nie mega ochotę, a wybrałam prażone bez soli, które uważam za bardzo smaczne, chociaż ku mojemu zdziwieniu są równie kaloryczne jak smażone :\ ba, nawet mają chyba o 6kcal więcej na 100g :\)
kolacja: dwie kromki ciemnego chleba z dwoma plasterkami salami
  • Dudu1986

    Dudu1986

    12 lutego 2012, 22:30

    :) Musisz jeszcze trochę wytrzymać z tym remontem:) Ale potem zadowolenie z zakończenia remontu - bezcenne:)

  • sylwka128

    sylwka128

    12 lutego 2012, 22:15

    popcorn!;p w małych ilościach nie jest zły, ale najeść do się tym nie najesz... ja zawsze tylko odgrzewam w mikrofali, nie gotuję. Ale często kupuję pierogi w biedronce albo w tesco - pycha! i odgrzewam je w mikrofali

  • aim25

    aim25

    12 lutego 2012, 21:22

    oj współczuje tego remontu:( ale pomysl jak później bedzie ładnie:)

  • kl4ra

    kl4ra

    12 lutego 2012, 20:55

    a macie mikrofalę z funkcją grilla? bo można w sumie wszystko, co w piekarniku chyba. chociaż próbowałam tylko grzanki :P

  • czas.na.zmiane

    czas.na.zmiane

    12 lutego 2012, 20:35

    Miłego tygodnia :)))

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.