RAPORT "OGNIKA" WERSJA POPRAWIONA I...UPROSZCZONA UPS!!!
🙋🏼♂️ Mój sposób na skuteczne schudniecie ... i propagowanie tego ..darujmy se wyliczanki załóżmy ze ustaliłem i sprawdziłem na własnym garbie poziom kaloryczności jadła i ćwiczeń by sensownie chudnąć ten 1 kg ma tydzień a potem to utrzymać przyjmując uśrednione nasze parametry bo różnice w spalaniu podstawowym są niewielkie ..wystarczy robić rachunek sumienia co i jak sie przestrzega meldować to a efekty i to na wadze przyjdą same..oby
Tabela zaliczenia moich norm czynników w dniach 23-30 grudnia
Czynniki | Moja norma | Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sob. | N |
jadło -50% | <2000(1500 przy stanie redukcji wagi) kcal/d | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | |
ćw-30% | >400 kcal/d | 👍 | 👍 | |||||
okno. snu i jadła- 5% | 8h/16h 10h/14 h | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | |
Nawodnie nie*- 5% | 2,6l/d | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | |
struktura jadła**-5% | dodatnia suma pkt. /d | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | 👍 | |
rozdział jadła od picia 5% | 15 min | 👍 | 👍 | 👍 | ||||
Sumy proc. | 70% | 65% | 95% | 65% | 70% | 100% | ||
średnia w tyg.= | 77,5% |
Nawodnienie* liczone w litrach - 0,035 x waga u mnie... 0,035 x 74=2,6 l
Struktura jadła** -zaliczenie odpowiedniej struktury jadła najlepiej wg dietki Vitalii ale jak już to to zaliczenie sumy podpunktów by były przynajmniej na plusie sumując poniższe przy dziennym spożyciu
za spożycie białka oki 150 gram -1 punkt
za spożycie tłuszczy nie wiecej niż 100 gram -1 punkt
za spożycie więcej niz 400 gr warzyw -1 punkt
za spożycie więcej niz 100 gr owoców -1 punkt
za spożycie suplementów na spalanie tłuszczy, witamin i mikroelementów -1 punkt
za spożywanie tłuszczy przetworzonych- minus 1 punkt
za spożycie więcej niz 1 łyżeczka soli minus-1 punkt
za więcej niz 2 łyżeczka cukru -minus1 punkt
za pożywanie białego pieczywa -minus1 punkt
za pożywanie słodzonych napoi i alkoholu -minus1 punkt