Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT 😃😃😃


WAGI DO TABELI :

😀ŚCIĄGAMY "MATRYCE" ZE STRONKIhttps://docs.google.com/spread...

😀ZAKŁADAMY W APCE GOOGLE,ARKUSZE,WŁASNY ARKUSZ I JAK CHCEMY SIE WSPÓLNIE PILNOWAC UDOSTEPNIAMY GO NAM WSZYSTKIM POPRZEZPRZYCISK "PUBLIKUJ"

🤔WPISUJEMY DANE OSOBISTE W POLACH O KOLORZE ZIELONYM I DUPLIKUJEMY ARKUSZ TWORZĄC ARKUSZ "MATKĘ" DO WYKORZYSTANIA W KOLEJNYCH TYGODNIACH

😀 WSPÓŁCZYNNIK AKTYWNOSCI ZAWODOWEJ PAL Z WYŁACZENIEM CWICZEŃ NA SPALANIE KCAL OKREŚLA SIĘ :DLA LEŻACYCH W ŁÓZKU -1,0;DLA PRACY BIUROWEJ-1,2;DLA PRACY FIZ. LEKKIEJ -1,4 ;DLA PRACY FIZ. ŚREDNIEJ-1,6; DLA PRACY FIZ CIEZKIEJ-1,8)

😆 WPISUJEMY ZA UKOŃCZONY POPRZEDZAJĄCY DZIEŃ OSIĄGNIETE WARTOŚCI KALORII SPOŻYTEGO JADŁA I SPALONYCH PRZEZ NAS KALORII W CWICZENIACH W POLACH O WYTŁUSZCZONEJ TRZCIONCE-PRZESTRZEGAJĄC ABY BILANSY DNIA I NARASTAJĄCO SUMY BILANSÓW BYŁY MNIEJSZE NIŻ ZALECANE PRZEZ PROGRAM WARTOSCI.

🙋🏼‍♂️PO WYPEŁNIENIU TABELI W NIEBIESKIM OBRAMOWANIU SCRINUJEMY JĄ ,ZAPISUJEMY JAKO JAKO OBRAZEK WKLEJAMY DO NASZEGO PAMIETMIKA OBCINAJĄC "BOCZKI" MENU ARKUSIKA- I RAPORTUJEMY DODAJĄC WŁASNY KOMENTARZ .

😃NASZE CPM LICZYMY PROGRAM NA PODSTAWIE WYLICZONEGO STAŁEGO PPM I PRZYJĘTEGO WSPÓŁCZYNNIKA AKTYWNOSCI ZAWODOWEJ PAL (ZA WYJĄTKIEM DNI O ODMIENNEJ AKTYWNOSCI ZAWODOWEJ I WTEDY CPM WYLICZAMY I WPISUJEMY SAMI DO TABELI NA DANY DZIEŃ )

😃 * WŁAŚCIWY PODZIAŁ SKŁADU DIETY:TŁUSZCZY-20% ,BIAŁEK-20% ,WĘGLOWODANÓW 60% (Z DOPUSZCZALNYM ODSTĘPSTWEM  +- 5%)  I Z WPISEM  NA DANY DZIEŃ JAKO -1 ;ZAŚ PRZY ODTEPSTWIE  WIEKSZYM  OD ZAŁOŻONEGO WPISUJEMY   -0

W ŚWIETA TAKŻE ....POMYSLMY O POTRZEBUJACYCH...TAKI DOM BEDZIEMY BUDOWAC DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH...OBY 

🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT NO I... MIEJMY  W TYLE GŁOWY...ŻE WE WTOREK PO ŚWIETACH BĘDZIE TRZA SIĘ ZMIERZYĆ Z ..WAGĄ I..... 🙆🏼‍♂️JAK COŚ W GÓRE WYMAGAĆ BĘDZIE DODATKOWEGO  WYSIŁKU  W ZWAŁCE UFF!!!CZEGO OCZYWIZDA NIKOMU Z NAS NIE ZYCZE 😜 POWODZENIA  TOMEK😃


© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.