Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Raporcik 6/3-modyfikacja!!!


UWAGI:

- WPISY DOKONUJEMY NA SCIAGNIETYM ARKUSZU GOOGLE JAKO ARKUSZ "MATKĘ" ZA POMOCĄ LINKU :https://docs.google.com/spread...

I WYPEŁNIAMY :

1.JEDNORAZOWO DANYMI PERSONALNYMI W POLACH CIEMNOZIELONYCH I DANYMI O ZAŁOŻENIACH W ODCHUDZANIU W POLACH CIEMNOPOMARAŃCZOWYCH.

2.NA BIEŻĄCO W TYGODNIU DANYMI W POLACH CIEMNOFIOLETOWYCH I CIEMNONIEBIESKICH

-WYPEŁNIONĄ TABELKE PO AUTOMATYCZNYM PRZELICZENIU PRZEZ ARKUSZ SKREENUJEMY Z EKRANU W DWÓCH CZESCIACH I WKLEJAJĄMY DO PAINTA WYCIĘCINAJĄC OTOCZENIE TABELEK ( ZAPISUJEMY JE JAKO PLIKI JPG). PLIKI TE JAKO "OBRAZKI" WKLEJAMY NA STRONKI NASZEGO PAMIETNICZKA.



Hmm..co sie zmieniło 

wprowadzenie do programu na googlowskim arkuszu zegara czyli wprowadzenie funkcji "Dziś" z połączeniem z funkcją  "Dzień tygodnia"  pozwala automatycznie w tabeli "matce" w kolejnych dniach wpisywanie danych a my cóż wpisujemy nasze ewentualne  wpadki lub  dodatkowe "wyczyny" w spaleniu kcal w dodatkowych ćwiczeniach  no i wpisujemy jeszcze "z kapcia"- "0" jak sie w danym dniu nam   nie uda wypełnić jakiegoś tam czynnika wspomaganego odchudzania no i... wprowadza się  dodatkowo linijkę raportu nazwaną " % WYPEŁNIENIE CZYNNIKÓW SPRZYJAJĄCYCH " gdzie program liczy codziennie procentowe wypełnienie założeń założonych spadków  tygodniowych. Do końca tygodnia powinna przybrać stopniowo do... 100% oby!!! A...i  postanowiłem ,aby nie straszyć koniecznością zastanowienia się ile w dziennym jadle jest białka tłuszczu i węgli i jak dzieli się podział kaloryczności posiłku scedować te wyliczenia na barki specjalistów co dobierają dietkę uff niech oni się w tej materii męczą by było O.K . i na koniec mawiało się w dziennikarstwie ze jedno zdjęcie too 1000 słów to może załączę nie jedno a 2 niech bedzie ku rozwadze i...motywacji 

hmm...było z koleżanką ... masakra!!!!

no i jest ...bingo!!!!

Miłego dnia- tomek

  • NiebieskaZabka

    NiebieskaZabka

    22 stycznia 2022, 22:20

    zdjęcia motywują 😊pozdrawiam 😊

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.