Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 109


Czwartek 03/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00: jogurt naturalny z gryczana granolą i jabłkiem (388 kcal) herbata earl grey + 1/2 łyżeczki miodu, kawa czarna bez cukru

II śniadanie 12:00: zielone smoothie warzywne z awokado, szpinaku, ogórka i soku z cytryny (127 kcal)

obiad 14:00: vege pełnoziarniste spaghetti po bolońsku z zielonym groszkiem (387 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: placuszki jarmużowe z dipem z sera pleśniowego (196 kcal), kanapka z hummusem, harissą, ogórkiem i rzodkiewką (347 kcal) jabłko

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.