Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 108


Środa 02/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 8:30:  razowa bułka z twarożkiem i tatarem z suszonych pomidorów (392 kcal) herbata earl grey + 1/2 łyżeczki miodu

II śniadanie 12:00: pudding chia z musem rabarbarowo-truskawkowym (175 kcal)

obiad 17:00: klopsiki roślinne w sosie koperkowym z kaszą pęczak i modrą duszoną kapustą (381 kcal)

podwieczorek i kolacja 19:30:  pieczywo chrupkie z guacamole i kolorową papryką (188 kcal);  sałatka tajska z warzywami i prażoną ciecierzycą w sosie fistaszkowym (347 kcal)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.