Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Zachęcam Was bardzo bardzo bardzo! :)


Dzisiaj miałam takiego farta jak nigdy, upiekły mi się 2 sprawdziany, gdzie jeden napisałabym na 1 bo najzwyczajniej nie chciało mi się na niego uczyć. Głupi na zawsze szczęście  o dziwo dziś nie musiałam siedzieć nad książkami do 1 w nocy.. serio to dla mnie odmiana.

No i dziś w szkole miałam możliwość zapisać się do honorowych dawców szpiku więc zrobiłam to bo w razie potrzeby można uratować czyjeś życie, gdzie znalezienie bliźniaka genetycznego jest jak szukanie igły w stogu siana. Nie zawsze rodzina może być dawcą, to nic nie kosztuje, ani finansowo ani zdrowotnie całość zajmuje ok. 2 godzin. I jestem bardzo zadowolona, za ok 2 miesiące przyślą mi kartę 
 Więc bardzo ale to bardzo zachęcam Was abyście zerknęły i skorzystały : 
https://vitalia.pl/choose.html 

Bilans:
śn: jogurt activia, kawa
II śn: jabłko
obiad: talerz zupy ogórkowej, kajzerka
podw: kawałek pomarańczy, 4 kostki czekolady gorzkiej, kawa z mlekiem
kolacja: 2 małe kromki chleba razowego z pastą z awokado, oliwek, pomidora, czosnku oliwy z oliwek, pół kajzerki z twarożkiem

ćwiczenia:
10 min brzuch z Mel B
36 km rowerkiem stacjonarnym





  • Julia551

    Julia551

    20 marca 2013, 15:52

    Heh mądra to ja nie jestem a pecha w życiu to mam okropnego!;D Pyszne menu;)

  • onnanoko

    onnanoko

    20 marca 2013, 00:22

    I dzięki Tobie mam jeszcze jeden powód aby schudnąć. Już 4 miesiące temu zdecydowałam się na to by zostać potencjalnym dawcą szpiku, ale ze względu na malutkie dziecko w domu nie mam jak pojechać i się zarejestrować. Czytałam o tym jak to przebiega, warunki itp aby świadomie podjąć decyzję. Przeoczyłam tylko jedno. Warunkiem jest dobry stan zdrowia CZYLI także osoba nie może zbyt wiele ważyć. A nie pomyślałam o tym, że to podchodzi pod stan zdrowia. Wiem jednak, że nie tak po prostu tylko na prawdę i bardzo chcę zostać dawcą więc tym bardziej mam powód by schudnąć:)) Dzięki:))

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.