Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
poniedziałek


Piecyk gazowy w łazience nadal cieknie.

Waga na dziś: 83,9 kg.

Właśnie pałaszuję śniadanko :)

dwie kromki chleba pełnoziarnistego z pastą z twarogu, marchewki potartej na drobnych oczkach, czosnku, bazylii, oliwy i pieprzu - mniammmmmmm!!!! :D:D:D

Twarogu 60 gram, cała marchewka, łyżka oliwy, ząbek czosnku i przyprawy. Układam sobie te dwie kromki chleba na talerzu, na to wysypuję sałatkę(pastę) i jem nożem i widelcem, bo tak na dłużej wystarcza.

II śniadanie: koktajl ze szpinaku, banana i jabłka + sok z cytryny;

Posiłek z porze obiadowej: 3 kromki chleba z twarogiem i gruszką.

Kolacja: serek wiejski z pomidorem i płatkami owsianymi.


...i znowu rozpoczynamy tydzień pracy....

u mnie zapowiada się pracowicie....

:)

Buziolki......

  • Asik1603

    Asik1603

    18 stycznia 2016, 21:35

    Ja bym po tym ząbku czosnku chodziła cały tydzień chora. Nie mogę takich rzeczy, od razu wątroba mi się odzywa, ale poza tym pasta musi być pyszna. Lubię takie połączenia, mogłabym jeść codziennie - spróbuj sobie z olejem lnianym. Trochę inaczej smakuje - pasta budwigowa, tak to się chyba nazywa. Całkiem ładnie spada Ci waga:)))

  • Ebek79

    Ebek79

    18 stycznia 2016, 19:34

    Zrobiłam zdjęcie telefonem tego wpisu:) Żeby mieć przepis na tą pastę. Bazylia żywa? Czy suszona?

    • Malgoska39

      Malgoska39

      18 stycznia 2016, 21:32

      W przepisie jest suszona albo świeża, ja miałam suszoną :)

  • saga86

    saga86

    18 stycznia 2016, 15:20

    Jakie smaczne masz jedzonko :) waga moja wskazuje tyle samo co u Ciebie :)

  • MllaGrubaskaa

    MllaGrubaskaa

    18 stycznia 2016, 11:04

    Dobrego dnia :))

  • barbarossa1976

    barbarossa1976

    18 stycznia 2016, 08:19

    smakowite dania

  • katja07

    katja07

    18 stycznia 2016, 07:51

    U mnie też pracowity tydzień się zapowiada, pozdrawiam :)

  • NaMolik

    NaMolik

    18 stycznia 2016, 07:28

    Udanego tygodnia

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.