Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Surówka z białej i czerwonej kapusty


Składniki:

- 30 dkg białej kapusty
- 30 dkg czerwonej kapusty
- 2 ogórki kiszone
- cebula
- sos sałatkowy śródziemnomorski + 3 łyżki wody i 3 łyżki oliwy z oliwek

Sposób przygotowania:

Pokroić kapustę, posolić i odstawić przykrytą na pół godziny. Potem dodać pokrojone ogórki, cebulę i sos sałatkowy.

Surówka z białej i czerwonej kapusty


http://www.schudnijmy.pl/przepisy/Surowki/surzbiaejkapusty

  • Zuzooola

    Zuzooola

    29 marca 2013, 19:06

    ciekawy przepis;)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.