sniadanko (7.30) : dwa razowe. jeden z makrela wdzona, drugi z polowa plasterka szynki konserwowej. do tego warzywka: pomidor, rzodkiew.
sniadanko II (10.30) : jabłko
obiad (12.00) : pieczone ziemniaczki (z 5-6 małych sztuk) , pieczone miesko z indyczka, chude (ok 150-200 g), mizeria (ogorek swiezy, troszke rzodkiewki, cebulki i pomidorka do smaku, na jogurcie naturalnym).
deser : lód zielona budka mleczno-owocowy (cytrynka): 102 kcal
podwieczorek (15.30) : ok.250 gram arbuza :)
kolacja (19.00-19.30) : 3-4 chrupojadki :) posmarowane jogurtem naturalnym i opruszone otrębami pszennymi i owsianymi
bilans mniej wiecej :
300 kcal + 60 kcal+450 kcal+102kcal+100 kcal + 200 kcal = 1262 kcal :):):)