Temat: 164cm -ile mi dajecie kg? Co poprawić?


Tak jak w temacie, mam 164cm wzrostu.


1. Ile mi dajecie kg?
2. Czy mój brzuch jest bardzo ,,zapuszczony"?
3. Co z nim zrobić?
4. Ile schudnąć?

5. Czy jest jakaś część mojego ciała, która wam się podoba?


hmm... ja mam 160 cm i waze 52 kg a mam tylko odrobine lepszy brzuch


mysle ze mazysz góra 58

ataanvarne napisał(a):

72 kg? bez przesady! ej!na moje oko około 60, brak talii :( hula hop się kłania i może jakieś ćwiczenia na brzuch. figura - pewnie jabłko, wszystko skupia się na brzuchu.


Napisałam przecież czemu tyle dałam.. Z doświadczenia wiem, że ludzie dają o wiele mniej, bo nie liczą mięśni.. Mnie oceniali o średnio 8 kg mniej niż było, ale rzeczywiście miałam sporo mięśni ;) Tak więc każdy ocenia po swojemu :)
nie doczytałam :)

ataanvarne napisał(a):

72 kg? bez przesady! ej!na moje oko około 60, brak talii :( hula hop się kłania i może jakieś ćwiczenia na brzuch. figura - pewnie jabłko, wszystko skupia się na brzuchu.


Dokładnie  :D Sama chciałam to napisać :)
Mamy podobny wzrost i budowę myślę, że 60-62 
1. 60-64 kg
2. Tak
3. Schudnąć, a potem modelować
4. Tyle, ile chcesz :P I w której wadze będziesz sie dobrze czula :)

ataanvarne napisał(a):

nie doczytałam :)
W porządku, nie chciałam nikogo oburzać :) Nie mogę się doczekać rozwiązania pytania :)
72 kg myśle
ramiona , biust i nogi mi się podobają :)
Wystarczyło by chyba popracować nad brzuszkiem i boczkami :)
hula - hoop polecam , skakanka , ćwiczenia , w których trzeba napinać mięśnie brzucha . W internecie pewnie masa :]

ataanvarne napisał(a):

72 kg? bez przesady! ej!na moje oko około 60, brak talii :( hula hop się kłania i może jakieś ćwiczenia na brzuch. figura - pewnie jabłko, wszystko skupia się na brzuchu.

Przy jej wzroscie wazyłam 63 kg i wyglądałam duuuuużo szczuplej, więc około 70-75 kg obstawiam
66kg?
Tez obstawiam jabłko.
Bo(bez urazy-nie pisze tego złosliwie tylko szczerze) masz maly biuscik i nie widac zaznaczonej talii.
Nogi i rece masz stosunkowe szczupłe.

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.