- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
18 marca 2018, 19:08
Nie odpowiem na temat, ale muszę się podzielić tym przepisem na fit muffinki. Nie mają one co prawda marchewki, ale są fit, a do tego tak fenomenalnie pyszne, że często do nich wracam:
http://kuchniaagaty.pl/przepisy/muffinki-czekolado...
w przepisie jest cukier, ale możesz co spokojnie ominąć, bo muffinki są wystarczająco słodkie i wyrastają bez cukru.
18 marca 2018, 19:41
Czemu od razu paskudztwa? Po prostu wolę lekkie wersje.
A co w tym przeszkadza proszek do pieczenia?
18 marca 2018, 20:40
To w każdym przepisie, w którym jest proszek do pieczenia dasz tyle samy sody zamiast i wyjdzie
18 marca 2018, 21:43
Jesteś pewna, że akurat po proszku, którego się daje łyżeczkę na całe ciasto...? Ale ok, to wsyp po prostu sodę, na jedno wyjdzie, jak Dominika pisze.
18 marca 2018, 22:51
Ja nie używam ani sody ani.proszku. To syf i chemia. Jak.się dobrze ubije jajka, to ciasto.pięknie rośnie bez żadnej chemii.