- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 listopada 2013, 19:16
10 listopada 2013, 19:18
10 listopada 2013, 19:21
2 duże jaja
Łyżka mleka
Łyżka wody
ew. Szczypta soli
Olej kokosowy do smażenia
Jajka zmiksować z dodatkiem wody i mleka oraz szczypty soli.
Smażymy na rozgrzanej patelni przetartej tłuszczem z obu stron lub na teflonie, też wyjdą ;)
10 listopada 2013, 19:28
Smażymy na rozgrzanej patelni przetartej tłuszczem z obu stron lub na teflonie, też wyjdą ;)
10 listopada 2013, 19:36
Przepraszam moze zle przeczytalam, ale po co smarowac tluszczem patelnie z drugiej strony? ;)Smażymy na rozgrzanej patelni przetartej tłuszczem z obu stron lub na teflonie, też wyjdą ;)
10 listopada 2013, 19:41
2 duże jajaŁyżka mlekaŁyżka wody ew. Szczypta soli Olej kokosowy do smażeniaJajka zmiksować z dodatkiem wody i mleka oraz szczypty soli. Smażymy na rozgrzanej patelni przetartej tłuszczem z obu stron lub na teflonie, też wyjdą ;)
10 listopada 2013, 19:42
Wychodzi 7-8 naleśników
10 listopada 2013, 19:49