- Dołączył: 2013-06-25
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 115
18 sierpnia 2013, 12:59
Mam pytanko, czy jogurt naturalny jest w stanie zastąpić mi śmietanę do zagęszczenia sosu. Planuje zrobić pulpety drobiowe w sosie jogurtowym i zapiec je.. Zastanawia mnie to czy jogurt się nie zważy, czy lepsze będzie mleko. Proszę o jakies rady co i jak. Bede wdzięczna. :)
Edytowany przez dreamfuture 18 sierpnia 2013, 13:22
- Dołączył: 2013-08-19
- Miasto: warszawa
- Liczba postów: 63
19 sierpnia 2013, 15:14
Da się, da :) Nie ma rzeczy niemożliwych :D Też używam jogurtu zamiast śmietany. Dodaję tylko trochę gorącej wody i mieszam żeby się nie zważyło.
- Dołączył: 2008-10-13
- Miasto: Gliwice
- Liczba postów: 6
21 sierpnia 2013, 10:10
Ja też używam jogurtu ale inni to już nie :(