- Dołączył: 2011-08-30
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 171
1 lipca 2013, 10:39
bo ja zawsze gotowałam bo mi szkoda kcal na olej a wy jak robicie ?
1 lipca 2013, 10:44
smażę na patelni. Bez przesady- łyżeczka oliwy jeszcze nikogo nie zabiła.
- Dołączył: 2013-06-25
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 172
1 lipca 2013, 10:44
ja rozpuszczam pół kostki rosołowej w pół szklance wody i zalewam na patelni :)
1 lipca 2013, 10:44
smaze na oliwie , bez przesady
- Dołączył: 2012-06-01
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 5355
1 lipca 2013, 10:51
tłuszcz jest potrzebny, żeby wszystkie witaminy z warzyw się wchłonęły, dlatego smażę na niewielkiej ilości oleju/oliwy
ewulka: dobre, jem często w zimie, szczególnie kiedy nie mam czasu na gotowanie, dodać 2 jajka sadzone i obiad z głowy
![]()
Edytowany przez Ana899 1 lipca 2013, 10:52
- Dołączył: 2011-08-01
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 3629
1 lipca 2013, 10:52
smaze, pol lyzki oleju to 4o kcal, a przciez tluszcze sa bardzo potrzebne.
- Dołączył: 2013-06-06
- Miasto: kocin
- Liczba postów: 679
1 lipca 2013, 11:02
na oliwie z oliwek, tluszcz tez potrzebny jest, a takie ilosci nikogo nie utuczą przeciez