- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
12 kwietnia 2013, 12:12
1 czerwca 2013, 17:15
Edytowany przez dr_ozdzowka 1 czerwca 2013, 17:16
2 czerwca 2013, 08:43
2 czerwca 2013, 15:29
Ja ostatnio zrobiłam szpinak z mozarellą, dałam jeszcze pół szklanki mleka i zagęściłam łyżką mąki graham, wyszedł mi taki fajny lekko ciągnący się sos :D
Ja tez próbowałam - faktycznie smaczne :)chyba facet na forum to dziwne zjawisko skoro żadna z was mi nie odpisała:), ale spokojnie wszystko wziąłem w swoje ręce leciała ostatnio jakaś reklama dania Lubelli szybko z patelni kupiłem sobie to danie i wyszło mi rewelacyjne :), dzięki za inspiracje:P makaron z szpinakiem najlepszy
2 czerwca 2013, 16:42
2 czerwca 2013, 20:31
W North Fish jest fajna tortilla, wszystkich składników nie pamiętam, bo jej nie jadłam, ale zapamiętałam to, co mi się spodobało najbardziej - grillowany łosoś, ser mozzarella i szpinak :)
2 czerwca 2013, 21:36
Jadłam i też sobie chwalę :) Barrdzo dobry był :) A co do serka wiejskiego to on też się rozpuszcza pod wpływem temperatury?
Tak, można go stosować zamiennie do każdego rodzaju serka jaki dodajesz do szpinaku, smacznego ;)makraon al dente wspomaga odchudzanie - daje na dłużej uczucie sytości dostarcza tez dużo błonnika - porcja (ok.30 g) zaspokaja aż 1/5 dziennego zapotrzebowania na błonnik, który pomaga oczyszczać oragizm z toksynno i szybko się przygotowywuje :)
i jak dla mnie to jest najsmaczniejsze źródło błonnika jakie udało mi się jeść...
3 czerwca 2013, 23:07
Tak, można go stosować zamiennie do każdego rodzaju serka jaki dodajesz do szpinaku, smacznego ;)A to nie wiedziałam o tym nawet, muszę wypróbować przy najbliższej okazji :D
4 czerwca 2013, 21:58