- Dołączył: 2009-10-20
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 645
21 lipca 2011, 16:19
Wymyśliłem że dziś zrobię mielone (mięso z szynki ) z młodymi ziemniakami , a do tego szpinak z patelni podsmażony z czosnkiem .
Tylko nie wiem czy to pasuje , można takie danie zaserwować , czy jednak to "wybuchowa" mieszanka?
- Dołączył: 2011-07-14
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 8
22 lipca 2011, 11:06
:D Ciekawy pomysł. A do poprzedniego mogę też dodać jedynie, ze szpinak pasuje prawie do wszystkiegio:D
jedzeniejestnieestetyczne
- Dołączył: 2010-04-04
- Miasto: Londyn
- Liczba postów: 595
22 lipca 2011, 14:16
ja robie tak, ze kupuje mięso mielone wołowe robie 'naleśnik' układam uprzednio usmażony szpinak zalany sosem sojowym z dodatkiem czosnku granulowanego i na góre układam drugi 'placek' z mięsa łącze boku i na teflon! mniam!
- Dołączył: 2011-07-29
- Miasto: Puszczykowo
- Liczba postów: 464
8 sierpnia 2011, 11:52
Pavulon, dlaczego zakładasz, że szpinak może komuś nie smakować?;) Dobrze przyrządzony jest przepyszny, szczególnie z czosnkiem :).