- Dołączył: 2009-10-20
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 645
21 lipca 2011, 16:19
Wymyśliłem że dziś zrobię mielone (mięso z szynki ) z młodymi ziemniakami , a do tego szpinak z patelni podsmażony z czosnkiem .
Tylko nie wiem czy to pasuje , można takie danie zaserwować , czy jednak to "wybuchowa" mieszanka?
- Dołączył: 2011-07-06
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 1113
21 lipca 2011, 16:30
uwielbiam szpinak ;) brzmi świetnie :)
- Dołączył: 2011-02-27
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 771
21 lipca 2011, 16:32
Szpinak dobry do wszystkiego
- Dołączył: 2009-04-02
- Miasto: Karmelkowo
- Liczba postów: 10500
21 lipca 2011, 16:34
zapowiada się apetycznie:)
21 lipca 2011, 17:09
Swietne danie Smacznego zyczymy :) :)
- Dołączył: 2009-10-20
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 645
22 lipca 2011, 00:33
no i dobra , skończyłem 30 minut temu obiad na jutro , mielone ziemniaki młode z masełkiem i koperkiem , oraz szpinak z czosnkiem i dodatkowo kalafiora jak by komuś szpinak nie smakował. Niestety obiady robię tak późno , bo późno wracam z pracy. Jutro chyba zrobię kiełbasę ,a w niedziele uwędzę.Wolę swojską kiełbasę niż kupną.
PS. robiliście kiedyś drożdzówkę która rosłą w lodówce. Ja wczoraj robiłem ze śliwkami. Wyszła przepyszna z kruszonką. Urosła w piekarniku tak że prawie wylewała się z foremki. A ciasto rosło w lodówce :-). Zjadłem jeden kawałek :-))