- Dołączył: 2011-04-26
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 1260
16 czerwca 2011, 21:02
Jak w temacie,bo robienie jajecznicy choćby na łyżce masła to już niestety dodatkowe kalorie...Próbowałyście bez? Da się w ogóle usmażyć jajka na jajecznicę bez tłuszczu? Choćby na teflonie?
- Dołączył: 2009-01-10
- Miasto: Valim
- Liczba postów: 10627
17 czerwca 2011, 00:06
kurde nie jest taki drogi, może sie skuszę:)
- Dołączył: 2009-01-09
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 278
17 czerwca 2011, 00:10
dla jednego lepiej rozetrzeć, ja wolałam kupić. Butelka starcza na ok 3-4 m ce więc raczej koszty wielkie nie są. A lepiej sobie rozpylać niż bawić się z rozcieranie ręczniczkami, bo jak na mięsie Ci zostanie kawałek papieru to raczej nie będziesz zadowolona. Takie moje zdanie.
- Dołączył: 2009-01-09
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 278
17 czerwca 2011, 00:11
> kurde nie jest taki drogi, może sie skuszę:)
uważam, że warto:)
- Dołączył: 2011-03-20
- Miasto:
- Liczba postów: 6346
17 czerwca 2011, 00:13
no w sumie tez racja, wygodniejsze w uzytkowaniu. Tam cos pisze, zeby nie przekraczac dziennej dawki, ile psikniec to ta dzienna dawka?
- Dołączył: 2009-01-09
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 278
17 czerwca 2011, 00:15
na butelce nie ma takich info:)
17 czerwca 2011, 08:57
ja rozbijam jajecznicę w misce, wkładam na baniak z wrzącą wodą i czekam aż zastężeje od czasu do czasu mieszając;) polecam;)
17 czerwca 2011, 09:04
ja tez smaze bez tluszcuna teflonie z przyprawami i pycha........................ :-)
- Dołączył: 2010-03-02
- Miasto: Gliwice
- Liczba postów: 9455
17 czerwca 2011, 09:14
Mozna:D ja robie tak podlewam na teflonie cebulke z przyprawami woda , potem dusze ja az prawie cala woda wyparuje no i dodaje szyki troche chudej potem wlewam rozbelane jajak - jajecznica wychodzi pyszna:D