- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 marca 2020, 21:21
Na obiad planuje pierogi ruskie i chcę zrobić do nich coś mięsnego, z tym że w lodówce mam tylko mięso mielone. Jaki sos lub pulpety można z tego zrobić? Poratujcie przepisem.
17 marca 2020, 21:26
ryż, cebula, kapusta pekińska marchewka, jajka
Ryż ugotować, wrzucić jajka i kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na tarce na małych oczkach . Wszystko zmieszać i formować kotlety.
Ewentualnie cukinia, albo kalafior, może brokuł zamiast kapusty i marchewki.
17 marca 2020, 21:51
ryż, cebula, kapusta pekińska marchewka, jajka Ryż ugotować, wrzucić jajka i kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na tarce na małych oczkach . Wszystko zmieszać i formować kotlety. Ewentualnie cukinia, albo kalafior, może brokuł zamiast kapusty i marchewki.
Sprawdzą się również kasze, np gryczana
17 marca 2020, 22:38
Wpisujesz w wyszukiwarke mieso mielone i masz. Taka leniwa jestes
Nie, nie jestem taka leniwa. Wszędzie są te same przepisy, lub bardzo podobne. Najczęściej na takie wyszukiwanie są po prostu przepisy na zwykłe mielone lub sos boloński.
18 marca 2020, 06:21
mileone na patuku!! miesa doprawiasz ,dodajesz bułkę ,pozniej nadziewasz ,na patyki od szaszłyków:) wez wpisz w necie kofty z miesa mielonego .to sie piecze