- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 marca 2020, 21:21
Na obiad planuje pierogi ruskie i chcę zrobić do nich coś mięsnego, z tym że w lodówce mam tylko mięso mielone. Jaki sos lub pulpety można z tego zrobić? Poratujcie przepisem.
18 marca 2020, 12:10
Tzw pieczeń rzymska, czyli mielone jwyrabiasz z bułką i jajkiem jak na kotlety, doprawisz wg uznania ziołami, pieprzem itp+ różne dodatki np. warzywa, ryż itp. do keksowki i do piekarnika. Dobre na zimno i na cieplo. Można w mięso wcisnąć ugotowane na twardo jajka w całości. Wtedy krojąc będziesz miała taką niby roladę.