- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 kwietnia 2019, 22:02
Macie jakieś sprawdzone sposoby, aby zupy takie w 100% warzywne były smaczne? Mnie kompletnie nie wychodzą, zawsze mi w nich czegoś brakuje. Nie potrafię nadać im smaku, a bardzo chciałabym włączyć zupy na stałe do mojego menu. Niestety, smakowo to u mnie porażka. Stale prześladuje mnie uczucie, że czegoś brakuje. Może jakiś łatwy przepis? Sprawdzony trik? Może nie dodaje jakiejś przyprawy?
Edytowany przez 1 kwietnia 2019, 22:02
11 kwietnia 2019, 09:45
A wlasnie - jak macie pomidory do pomidorowej to wrzucacie surowe czy najpierw je smażycie? Widac roznice w smaku?
11 kwietnia 2019, 10:25
Pomidorową robimy z przecieru / passaty / pomidorów w puszce. Świeżych nam szkoda, wolimy zjadać je na surowo (nawet letnią porą, kiedy są tańsze).
11 kwietnia 2019, 14:31
Do pomidorówki TYLKO I WYŁACZNIE sok pudliszki ze szklanej butelki. Ze świeżych pomidorów. Tylko taką lubimy. Wywar z warzyw, sok i śmietanka do zabielenia. No i makaron albo ryż.
11 kwietnia 2019, 15:36
ja wrzucam pomidory z puszki plus przecier pomidorowy I blenduje, moze byc passata
14 maja 2019, 09:41
Też używam pomidorów z puszki. Ze świeżych gotuję tylko w pełni sezonu, najpierw je wtedy podsmażam.
14 maja 2019, 14:06
Dzięki za polecenie fajnych przepisów, od dawna chciałabym przestać spożywać mięso.