- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
23 maja 2013, 21:11
23 maja 2013, 21:20
23 maja 2013, 21:30
23 maja 2013, 21:36
23 maja 2013, 21:39
de'voliaile z masłem i pietruszką przecież przeciętny gość nie będzie wiedział co jest co .... Zrób normalnego schabowego w panierce a do de'voliaile możesz dołożyć pieczarki to po pierwsze. Tak, żeby chociaż jedno mięso było tradycyjne polskie dla każdego. Byłam na bardzo wielu weselach i ludzie nie lubią wydziwianych rzeczy. Roladę śląską bym wywaliła a wstawiła łudko z kurczaka opiekane w piekarniku.
Teraz jesli chodzi o dalszy ciąg: ziemniaki z patelni z cebulką, ziemniaki z małsem, kluski śląskie Też bez sensu aż tyle do wyboru. Wybież albo z paltelni z celulą i z masłem, albo same ubijane z masłem zależy od pory roku :) kluski śląskie okej.
Jeśli chodzi o surówki to wywal surówka z selera z orzechami i suróke z marchewki... nikt tego nie będzie jadł.... za to zje się mizeria (ogórki plus śmietana) albo buraki czerwone z papryką. Narazie tyle bo nie wiem czy jest sens sięrozpisywać.
Generalnie zbyt nowoczesne menu, ostatecznie ludzie będą mogli się bać jeść tak wyrzukanych potraw i to jest wielki problem na weselach bo wódka, tańce... poprostu chodzi o to żeby się nie zatruć.... oprócz nowoczesnych potraw powinno być coś tradycyjnego, żeby ktoś kto nie chce eksperymentować mógł coś zjeść i mieć pewność, że to będzie dobre ...... Napisz mi czy sie z tym zgadzasz, czy nie bo jestem ciekawa
23 maja 2013, 21:44
Edytowany przez studentka1986 23 maja 2013, 21:45
23 maja 2013, 21:44
Pozwól, że troche skrytykuje i będę obiektywna rosół okej to podstawa ale jeśli chodzi o mięsa to bez sensu po co Ci: kotlet schabowy z pieczrakamide'voliaile z masłem i pietruszką przecież przeciętny gość nie będzie wiedział co jest co .... Zrób normalnego schabowego w panierce a do de'voliaile możesz dołożyć pieczarki to po pierwsze. Tak, żeby chociaż jedno mięso było tradycyjne polskie dla każdego. Byłam na bardzo wielu weselach i ludzie nie lubią wydziwianych rzeczy. Roladę śląską bym wywaliła a wstawiła łudko z kurczaka opiekane w piekarniku.Teraz jesli chodzi o dalszy ciąg: ziemniaki z patelni z cebulką, ziemniaki z małsem, kluski śląskie Też bez sensu aż tyle do wyboru. Wybież albo z paltelni z celulą i z masłem, albo same ubijane z masłem zależy od pory roku :) kluski śląskie okej. Jeśli chodzi o surówki to wywal surówka z selera z orzechami i suróke z marchewki... nikt tego nie będzie jadł.... za to zje się mizeria (ogórki plus śmietana) albo buraki czerwone z papryką. Narazie tyle bo nie wiem czy jest sens sięrozpisywać. Generalnie zbyt nowoczesne menu, ostatecznie ludzie będą mogli się bać jeść tak wyrzukanych potraw i to jest wielki problem na weselach bo wódka, tańce... poprostu chodzi o to żeby się nie zatruć.... oprócz nowoczesnych potraw powinno być coś tradycyjnego, żeby ktoś kto nie chce eksperymentować mógł coś zjeść i mieć pewność, że to będzie dobre ...... Napisz mi czy sie z tym zgadzasz, czy nie bo jestem ciekawa
23 maja 2013, 21:45
Pozwól, że troche skrytykuje i będę obiektywna rosół okej to podstawa ale jeśli chodzi o mięsa to bez sensu po co Ci: kotlet schabowy z pieczrakamide'voliaile z masłem i pietruszką przecież przeciętny gość nie będzie wiedział co jest co .... Zrób normalnego schabowego w panierce a do de'voliaile możesz dołożyć pieczarki to po pierwsze. Tak, żeby chociaż jedno mięso było tradycyjne polskie dla każdego. Byłam na bardzo wielu weselach i ludzie nie lubią wydziwianych rzeczy. Roladę śląską bym wywaliła a wstawiła łudko z kurczaka opiekane w piekarniku.Teraz jesli chodzi o dalszy ciąg: ziemniaki z patelni z cebulką, ziemniaki z małsem, kluski śląskie Też bez sensu aż tyle do wyboru. Wybież albo z paltelni z celulą i z masłem, albo same ubijane z masłem zależy od pory roku :) kluski śląskie okej. Jeśli chodzi o surówki to wywal surówka z selera z orzechami i suróke z marchewki... nikt tego nie będzie jadł.... za to zje się mizeria (ogórki plus śmietana) albo buraki czerwone z papryką. Narazie tyle bo nie wiem czy jest sens sięrozpisywać. Generalnie zbyt nowoczesne menu, ostatecznie ludzie będą mogli się bać jeść tak wyrzukanych potraw i to jest wielki problem na weselach bo wódka, tańce... poprostu chodzi o to żeby się nie zatruć.... oprócz nowoczesnych potraw powinno być coś tradycyjnego, żeby ktoś kto nie chce eksperymentować mógł coś zjeść i mieć pewność, że to będzie dobre ...... Napisz mi czy sie z tym zgadzasz, czy nie bo jestem ciekawa
23 maja 2013, 21:47