Temat: us

us

Ale o co chodzi? On jest mnichem, księdzem, czy gejem? Co go powstrzymuje od seksu z Tobą?

Nie znam poprzedniego wątku, a co Was powstrzymuje? Z tego co piszesz to dzialacie oboje na Siebie i to ma szansę wypalić. Często przyjaciele za dla siebie lepszymi partnerami w związku niż nowe osoby bo już znacie się z przyjacielskich relacji a nie poznajecie i potem szok.

P.S. Wasza obecna relacja jest bardzo niezdrowa bo to ani przyjaźń ani związek, po prostu doopa. Zdecydujcie się w któraś stronę. Myślę że szansa na miłość jest.

Pasek wagi

u

LekkaJakMotylek napisał(a):

ggeisha napisał(a):

Ale o co chodzi? On jest mnichem, księdzem, czy gejem? Co go powstrzymuje od seksu z Tobą?
Co powstrzymuje? sam próbuje się powstrzymywać, aby nie zrobic niczego złego? Nie chce zabrnąć za daleko, bo to dość szybko się podziało? Nie wiem. Zresztą ja bym się z nim nie przespała..dla mnie to za szybko. 

Eeee tam. Lecicie na siebie jak ćmy do ognia. Co w tym złego?

Na podstawie tego wątku tak sobie myślę po co się powstrzymywać?  Jeśli oboje jesteście wolni.  Czujecie do siebie pociąg to ja bym po prostu oddała się chwili. Miałabym ochotę uprawiać z nim seks to bym to zrobiła.  Zycie jest jedno. Co innego jeśli to on by tylko nalegał na coś, a ty nie byłabyś zainteresowana nim. 

Ile Ty masz lat? 

Piszesz w bardzo infantylny sposób a całe te Wasze dylematy są bardzo dziecinne. Serio oczekujesz odpowiedzi co dalej się stanie? 

Może jednak warto zaryzykować bo myśle że przyjaźni z tego nie będzie

Czytałam poprzedni wpis. Kto mówi że masz od razu z nim iść do łóżka? Co na to ex chłopak? Chcesz do niego wrócić? Też czujesz te motylki przy ex co przy obecnym przyjacielu? Jak nie, odpowiedź znasz. Fizycznie nie Twój typ ale ze Swojego doświadczenia wiem że odczucia są ważniejsze niż typ urody. Lubiłam brunetka a mam męża blondyna i jesteśmy razem 11 lat. Dalej uwielbiam jego dotyk. Czy ex Ci to daje czy obecny przyjaciel?

Pasek wagi

u

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.