Temat: 2 kg mniej w tydzień?

Czy jest jakiś sposób aby zrzucić 4 kg do 1 lutego bo wtedy mam studniówkę?
Znacie jakąś sprawdzoną dietę?
Pasek wagi
A ile wazysz?
Pasek wagi
Do 1 lutego zostało więcej niż 2 tygodnie.
Teoretycznie są 3 tygodnie = 3 kg, ale na początku diety stracisz też wodę (co też potrafi dać widoczny efekt, bo tak jakby 'odpuchniesz' :P )

Edit: I jeszcze raz mówię. 4 kg nie sprawią, że będziesz się czuła lepiej na studniówkę. Moim zdaniem odpowiednią dobierz sobie sukienkę, ładną fryzurkę i pracuj nad psychiką. Wiem co mówię :) Przy 53 kg nie czułam się tak pięknie ja teraz przy 64. Kwestia psychiki!
waże 62kg
Pasek wagi
trzeba było szybciej o tym myśleć ;p

Insigma napisał(a):

waże 62kg

Wiesz. Ja teoretycznie niewiele więcej, bo 64 kg, ale przy moim 155cm to zupełnie inna sprawa. :) Wzrost jest ważny!
przepraszam ale nagle teraz wszyscy się budzą bo mają studniówki i chcą schudnąć :) nie ma super diet. 
Kochana zacznij jeść zdrowo a zaczniesz chudnąć i ćwicz jeśli masz czas :) 
ja w ciagu ostatnich dwoch tygodni wcale sie nie glodząc "schudlam"  3,5 kg. Nie jem fastfoodow, nie pije gazowanych napojów, alkoholu, nie jem białego pieczywa (zastepuje chrupkim i pełnoziarnistym), nie jem smazonego, pije duzo wody niegazowanej, jem co 3 godziny, nie chodze glodna, jem owoce, na obiad warzywka i drób, pochalaniam dziennie jakies 1200-1300 kcal. Czasami pojezdze na rowerku stacjonarnym z pol godziny, zrobie sto brzuszkow, czy 50 przysiadow, ale nie jakos regularnie. Nie wiem, czy ubyla mi z organizmu woda tylko, ale na pewno lepiej sie czuje, bluzki sa mniej opiete i jakims cudem zniknal  mi drugi podbrodek.
62 kilo ... przy 150 bedzie to sporo, przy 170 będzie już ok.
Powinnaś zacząć i kilku słowach o sobie a nie wyskakiwać z pytaniem z kosmosu.

Jak masz kilka kg do zrzutu, zacznij South Beach. Dieta nie jest tak bardzo inwazyjna, jak np. Dukan, mozna się najeść i jednoczesnie chudnąć.
Nie zapomnij o cwiczeniach zeby ujedrnic ciało.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.