Temat: Charakter dziewczyny ;D

czy faceci na prawdę wolą głośne imprezowiczki często też zołzy od spokojnych, ułożonych dziewczyn?

> >  kobieta powinna byc krolowa w kuchi, dama w>
> salonie i dzi**a w sypialni :) ciekawe ciekawe 

dokladnie, lady on the street, freak in the sheets :)

żadna skrajność nie jest dobra, zależy od charakteru faceta która panne by wolał, jesli sam jest imprezowiczem będzie pewnie wolał podobą do siebie i odwrotnie.
ja jestem ułożona zołza xD i mój mnie uwielbia ha!

> >  kobieta powinna byc krolowa w kuchi, dama w>
> salonie i dzi**a w sypialni :) ciekawe ciekawe 

 

Heheh... Uslyszalaam to to od mojego faceta ;-) powiedzial,ze to prawda. I jeszcze powinna byc jak kumpel do piwa xD

Pasek wagi
> > >  kobieta powinna byc krolowa w kuchi, dama w>>
> salonie i dzi**a w sypialni :) ciekawe ciekawe   
> Heheh... Uslyszalaam to to od mojego faceta ;-)
> powiedzial,ze to prawda. I jeszcze powinna byc jak
> kumpel do piwa xD

skoro tak Ci powiedział to coś w tym musi być ;)
czyli stanęło na tym że.. 

kobieta powinna być królową w kuchni, damą w salonie, dzi*ką w sypialni, kumplem do piwa i ułożoną zołzą ;D
nie, kobieta nie może byc przyjaciołką mężczyzny. Od tego są jej koleżanki i jego kumple
no tak ale.. podobno związki zbudowane na przyjaźni są trwalsze

moim zdaniem coś pomiędzy :)
Pasek wagi
to zalezy od ukladu dama-pan. ja jestem pomiedzy. zabawic sie raz na jakis czas, jak jest okazja, a nie z przymusu - co sobote dyska. 

gdybym powiedziala partnerowi ze wypilam powiedzmy 4 shoty i 5 drinkow to powiedzialby ze jestem alkoholiczka i pokrecilby glowa z niedowierzaniem ze sie dalam upic (samej sobie). od naszego spotkania (wrzesien -pazdziernik) zadne z nas nie bylo na dyskotece (na dyskotece sie poznalismy). bylismy moze 3 razy w barze z muzyka + raz na moje urodziny bylismy na czyms alkoholowym.
czas spedzamy na rowerach/spacery/ markety (ogladanie gier, muzyki itp)] a takto dom - gry
są gusta i guściki

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.