Temat: Brzuszkami w lipcu

Witam .

Chciałam was zaprosić do kontynuacji naszej BRZUSZKOMANII:)

Zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.

W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).

Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 

Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 

By się zapisać podajemy swój nick z Vitali i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

 

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

 

Akcja zaczyna się 01.07.2013 a kończy 31.07.2013r, ale do zapisów zapraszam już dziś:)

 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:)

oponka- 86 cm
1.07- 100 brzuszków
Talia - 74 cm
Brzuch - 90 cm

1.07 - 80 półbrzuszków 
02.07 150

Razem 350
Pasek wagi
01.07 - 200
02.07 - 200


RAZEM - 400
1.07 - 60 brzuszków
Mam pytanie - robi ktoś odwrotne brzuszki? Szukałam czegoś na wzmocnienie dolnych mięśni brzucha i znalazłam to:

1.07 - 80 półbrzuszków 
2.07 - 100 półbrzuszków

Razem: 180
1.07- 0
2.07 230
razem 230
Pasek wagi
Bradiaga, ja korzystam z płyty Tamilee "Ja chcę mieć taki brzuch"; dwie 15-minutówki na brzuch. Fajne ćwiczenia i są tam też polecane odwrotne brzuszki.
Nie podałam swojego wymiaru; 80 cm (o zgrozo) na wysokości pępka.
           01.07. - 100
           02.07. - 400
          Razem - 500
Pasek wagi
Dziś 5 dzień A6W
100 brzuszków
Bradiaga  - te odwrócone brzuszki wyglądają fajnie, ale nie wiem, czy nie obciążają za mocno kręgosłupa w odcinku krzyżowym. Nie przypadło mi do gustu to ćwiczenie. Jak na razie (moja subiektywna opinia) najlepiej sprawdza się rower.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.