- Dołączył: 2009-10-30
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 3822
10 stycznia 2013, 02:27
Witam, czy jest ktoś chętny na rozpoczecie do czwartku o 20 a6w i w koncu miec na koncie ukonczenie tego diabelstwa:)?:) Zapraszam:)
- Dołączył: 2013-02-22
- Miasto: Bieruń
- Liczba postów: 5024
27 marca 2013, 13:05
Powyżej 70 raczej unika się juz do końca życia :)
27 marca 2013, 13:06
Myślę myślę
![]()
Jednak chcę najpierw się trochę więcej o niej dowiedzieć, przygotować psychicznie i zakupowo, żeby za dzień czy dwa nie okazało się, że np. powinnam wybierać niższy indeks, albo coś innego. Stąd te moje pytanka
- Dołączył: 2013-02-22
- Miasto: Bieruń
- Liczba postów: 5024
27 marca 2013, 13:06
Ale się rozpisałam, ale od dwóch miesięcy mam fioła na punkcie zdrowego żywienia :)
Tu poczytaj http://metodamontignac.republika.pl/opis.html
- Dołączył: 2013-02-22
- Miasto: Bieruń
- Liczba postów: 5024
27 marca 2013, 13:07
Nie przygotowuj się tygodniami. Postanów sobie i tyle, najlepiej od pierwszego :)
27 marca 2013, 13:11
Tak, doczytałam, że ta 2 faza, to dopiero jak osiągniesz tyle kg.ile zamierzałaś. A o stronkę poproszę
![]()
bo jak w każdym temacie jest wiele sprzeczności w necie i fajnie będzie mieć sprawdzoną stronkę
27 marca 2013, 13:14
O.K, dzięki
![]()
Wieczorkiem poczytam. A chcę zacząć od środy po świętach, żeby było już tak na spokojnie i bez kuszenia
![]()
Pierwsze kg. spadły Ci np.po tygodniu czy po dłuższym czasie?
- Dołączył: 2013-02-22
- Miasto: Bieruń
- Liczba postów: 5024
27 marca 2013, 13:17
Mnie leciało już od pierwszego dnia, z różnymi później wzrostami, spadkami itd...ale wiem, ze niektórzy muszą czekać i tydzień, dwa na pierwszy spadek. Ważne żeby się nie zrażać
27 marca 2013, 13:22
Nie no, wiadomo, że każdy jest inny i co innego na niego działa, i że im więcej do zrzucenia, to szybciej będzie spadało. No i jak bardzo ktoś wcześniej katował się różnymi dietami. Podstawa każdego odchudzania, to nie poddawać się po tygodniu czy dwóch
27 marca 2013, 13:25
Monti, a co z pieczywem? Wiadomo, że białe ma chyba ok.70, o ile dobrze pamiętam, ale całkowicie z pieczywa nie dam rady zrezygnować
![]()
Wybierać wieloziarniste, graham czy jakieś inne?
- Dołączył: 2013-02-22
- Miasto: Bieruń
- Liczba postów: 5024
27 marca 2013, 13:37
Pieczywo tylko na śniadanie, żytnie bez mąki pszennej, słodów, miodu i konserwantów. Troszkę zejdzie zanim taki znajdziesz. Ale jak co, to Ci podam, jaki najlepszy, tylko jak będę w domu, bo nie pamiętam :)