Temat: Brzuszki metoda kratkowania

Wiem ze juz duzo było takich tematow ale chce sie dowiedziec na czym to dokładnie polega. Mowicie ze robicie po 700 brzuszkow ale to jest rozłozone na cały dzien ?? czy na raz? czy jak ??:P
dzięki dziewczyny! Dałyście mi motywację :) :D
a tak szczerze powiedziawszy to jest to naprawdę super sprawa... aż mnie też korci :D
wczoraj zrobiłam 100 i chyba sobie machnę 10 krateczek - jak to ładnie wygląda;)

a robicie na kartkach A4 czy takich mniejszych z zeszytu - A5? :>
a czy mozna sobie liczyc polbrzuszki czy tylko pelne brzuszki wchodza w gre??mnie sie bardzo ciezko robi cale brzuszki, nawet jak robie pomalu to dlugo nie porobie bo mnie kosc ogonowa boli, kiedys robilam pelne brzuszki i bardzo mi sie skora "tam" przecierala az do krwi:(
akitaa umiem czytac....tylko zapytalam.....
półbrzuszki też mogą być ;) ja takie robię i wziełam sobię kartkę A4 i w trzy dni mam już dwie linijki
ja od wtorku mam 175 zamalowanych krateczek :D Można walnąć 1000 brzuszków na raz ale to żaden wyczyn. Za brzuszki zabieram się parę razy dziennie czasami robię naraz 200, czasami 50, czasami 100, a czasami 400. Zalezy jak mnie najdzie. Najczęściej zaczynam robić brzuszki rano po obudzeniu, jeszcze raz po śniadaniu, a potem przed snem.
totalna bzdura ta metoda moze i cos tam da jak ktos nigdy nie robla ,ale brzuszki powinno sie robic raz dziennie i to ile sie da na maksa bo wtedy jest rozgzany brzuch i najlepsza efektownosc , tak wiec jak ktos robi pa 10 na raty to moze sobie dlugo robic i beda to SYZYFOWE PRACE!!!! powodzenia:)
po 6 dniach 5 cm mniej w pasie to ty chyba mialas 200 w tym pasie bo narmalnie jest to niemozliwe!
Bezsensu jest robić same brzuszki..
Na początku warto zrobić jakieś kardio, a po stretching, a nie robic w ciagu dnia po pare brzuszkow..

Efekty po 6 dniach! wow hahaha..
dobre sobie;)

nie słyszałam o tej metodzie ale dziś spróbuję, mam tylko pyt, odnośnie sposobu wykonywania!! robicie pełne podniesienia czy tzw. półbrzuszki

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.