Temat: Efekty. moje zdjęcia

robiłam brzuszki przez 13 dni, motywacją było kratkowanie. wszystko u mnie w pamiętniku :)

-zero diety

- ponad 500 dziennie (teraz zacznę już 700). robione na raty przez cały wieczór

- kratkowanie to zamalowywanie kratek na kartce. za 10 brzuszków malowałam jedną kratkę. motywowało mnie strasznie bo widziałam od razu efekty na kartce i śpieszyłam się żeby w jak najkrótszym czasie zamalować kartkę

- robiłam pełne brzuszki (aż do siadu), powoli, dokładnie

zapraszam do grupy brzuszkującej i kratkującej bo widzę, że dużej liczbie osób ten pomysł się podoba:

http://vitalia.pl/index.php/mid/89/fid/1034/diety/odchudzanie/group_id/16921

 

wcześniej:

TERAZ:

 

 

http://vitalia.pl/index.php/mid/89/fid/1034/diety/odchudzanie/group_id/16921 zapraszam do grupy robiących brzuszki i kratkujących ;)
W takim razie ide pierdyknąć sie na podłogę !!!! i nie ma bata bedzie 500!!!!

eKaloryczna napisał(a):

ja nie wierzę ;o faktycznie brzuch wcześniejszy miałaś wydęty myślę że również przez jedzonko, nie tylko brak brzuszków, ale dokonałaś super przemiany. mam wrażenie że to dwie inne osoby z różnicą 20 kg! :)
łał, od jutra robię

goska1987 napisał(a):

W takim razie ide pierdyknąć sie na podłogę !!!! i nie ma bata bedzie 500!!!!

seriami na pewno dasz radę ; ))

zrobiłam 70 i powiem tak WIERZĘ!!!! szacunek dla Ciebie i
13 dni? Coś mi się wierzyć nie chce, ale jeśli to prawda, to szaacun!
Pasek wagi
super :)

goska1987 napisał(a):

zrobiłam 70 i powiem tak WIERZĘ!!!! szacunek dla Ciebie i

 

jak na początek to i tak dużo, ja problem miałam zrobić 30 na początku ale się uparłam ;)

13 dni?? niesamowity efekt :)
Ja robię codziennie po 100 półbrzuszków, 50 skośnych, 50 z nogami w powietrzu. Trzymam dietę i nic nie spada.
Mam jeszcze ławeczkę skośną, ale na niej nie da się ćwiczyć- optarłam pupę w okolicy kości ogonowej parokrotnie po 50 brzuszkach.
Do takich pełnych nie mam warunków, po prostu nie mam gdzie nóg zablokować:)
Podziwiam piękny brzuszek:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.