Temat: Brzuszkami w lutym

Witam dziewczyny.

Chciałam was zaprosić do kontynuacji naszeji BRZUSZKOMANII, tym razem w lutym:)

Zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.

W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).

Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 

Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 

By się zapisać podajemy swój nick z Vitalii i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

 

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

 

Akcja zaczyna się 01.02.2012 a kończy 29.02.2012r, ale do zapisów zapraszam już dziś:)

 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:)

andziakam uzupełniłam, musiałam ominąć sorki:0


chuda.ja wiesz co robię tabelki w wolnym czasie, a nie mam go niestety w nadmiarze, więc musicie wybaczyć, że pojawiają się w różne dni o różnych porach. Przez dwa lata dziewczyną nie przeszkadzalo, więc mam nadzieję, ze i wy zaakceptujecie i zrozumiecie;)

04.02 500


Razem 3000

To u mnie za dziś dopisz jeszcze 500, czyli razem 2500 :))

I będę teraz pamiętała, że w niedzielę wstawiać rano ilość, aby było Ci łatwiej :)
jasne, rozumiem : ) wiem że z wolnym czasem różnie bywa, poza tym to czego nie doliczysz dzisiaj doliczysz mam nadzieję następnym razem więc na to samo wyjdzie, buziaki :*
Pasek wagi
04.02.2012 - 0/130
05.02.2012 - 140/135

razem: 430 brzuszków
Pasek wagi

04.02 - 100

05.02. - 100

Razem: 500

4.02.  250

5.02.  250

razem: 1000brzuszkow

5.02.12 - 200
Razem - 1000
05.02.2012.

1050/1800 (musiałam odrobić te 2 dni lenistwa)
Pasek wagi

05.02 - 400

razem 2000

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.