Temat: Brzuszki od 7.03, 1 edycja :) Zapraszam :)

Zapraszam wszystkie dziewczyny do wspólnego walczenia o ładny brzuszek na wakacje :)
Zaczynamy od poniedziałku 7 marca do niedzieli 3 kwietnia :)
 Każda poda swoje wymiary: biodra, brzuch i talia, potem zrobię tabelkę.
Mierzyć będziemy się na początku i pod koniec brzuszkowania :)

Za każde 20 brzuszków przyznajemy sobie 2 punkty, ale za opuszczony dziań bez ćwiczeń odejmujemy sobie 5 punktów :)
Są też 4 dni w miesiącu bez odejmowania sobie pkt :)

To po to żeby nas zmotywować :)
Więc szybciej będziemy mogły stracić punkty niż je zatrzymać, więc proszę się zmotywować :)
No i oczywiście co tydzień będziemy zliczać punkty żeby było nam łatwiej :)

A więc zapraszam do wspólnej zabawy i rywalizacji o ładny brzuszek :)


Miłej zabawy :)
Pasek wagi
A ja wczoraj 400 brzuszków to +14 pkt
Razem: 14 pkt
Pasek wagi
Leno1980- nie rezygnuj... ja także  nie wiem czy bede codziennie ćwiczyć... no i co z tego... przecież nikt nie będzie cie tu rugał za to że dziś nie dałaś rady...
Pasek wagi
08.03. - 500 brzuszkow = 20 pkt

razem 40 pkt

A może zmienimy punktacje np 10 brzuszków= 1 punkt... łatwiej bedzie sie zmotywować tym zalatanym i przemęczonym codziennymi obowiązkami... co sądzicie o tym???

Pasek wagi
andziolkowa a ja myślę, że punktacją nie watro sobie zaprzątać głowy:) najważniejsza jest satysfakcja, że się poćwiczyło i nieważne czy to będzie 10 brzuszków czy 200. :)
Pasek wagi

Ja sie tam niespecjalnie punktami przejmuje... i tak dziewczyny podniosly tak poprzeczke że nawet za tydzień ich nie dogonie... chodziło mi tylko o to ze nawet jak nie zrobie tych 50 to bede mogła sie wpisac... i codziennie tu zaglądać a tym samym sie motywować

Pasek wagi
To zróbmy 20 brzuszków to 2 pkt :)
Pasek wagi
to teraz musimy pozmieniać pkt :) Myślę że chociaż te 20 brzuszków dziennie każda da radę zrobić bez problemów :)
Pasek wagi
No i super by było... ja akurat robie seriami po 20
Pasek wagi
to fajnie że teraz odpowiada :)
Pasek wagi

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.