Temat: Jakie efekty po FOCUS T25?

Jak w temacie. Chciałam zapytać czy któraś z Was może podjęła się i ukończyła wyzwanie T25 Alpha? 

Aktualnie jestem w połowie drugiego tygodnia, ćwiczenia wyciskają ze mnie wszystkie poty, to mnie cieszy ale póki co nie widzę żadnych rezultatów oprócz troszkę ujędrnionej skóry, (ogólnie ćwiczę 6 dni w tygodniu już od 3 miesięcy, z tym że ogólnie moja przygoda ze ćwiczeniami trwa już prawie półtorej roku tylko że z przerwami spowodowanymi kontuzjami lub po prostu lenistwem). :D 

Do tej pory leciało mi przynajmniej 2 cm z brzucha w ciągu tygodnia a odkąd zaczęłam T25, wszystko stoi.

Dlatego powtórzę się i zapytam jak oceniacie swoje efekty po T25, i czy oprócz tych 25 minut poświęcałyście coś dodatkowo na ćwiczenia? 

Będę wdzięczna za każdą odpowiedź, buziaczki  :* 

aszeczka napisał(a):

ja cwiczylam 3 tygodnie i niestety oprocz redukcji cellulitu nie widziałam żadnyc efektów :( Miałam wręcz wrażenie, że w udach mi trochę przybyło. 

Wreszcie odpowiedź na moje pytanie :) Podobno można dużo schudnąć a skoro ja już teraz nie widzę efektów tzn że jednak chyba to nie dla mnie, poza tym wiem co nieco o swoim organizmie i koleżanki nie muszą mnie traktować jako totalną kretynkę, tak się składa że jestem na gastronomicznym kierunku, także wiedzę również jako taką posiadam, na pewno nie wiem wielu rzeczy ale orientuję się w temacie. Pytanie padło o efekty ty mi wyskakujesz z jedzeniem, więc napisałam jak jest, do tej pory chudłam bez liczenia kalorii, zmieniłam ćwiczenia i przestałam. I  owszem, ciężko jest mi wklepać jedzenie do kalkulatora i przeliczyć co jest nie tak ;) Echh. W każdym razie dzięki aszeczka że odpowiedziałaś ty jedna;) Pozdrawiam.

dziewczyny mam pytanie, a skąd miałyście T25???  Może bym tez spróbowała:)

Chomikuj ;-)

Efektem moich ćwiczeń był ból stawów. Trening jako tako fajny, ale u mnie się nie sprawdził. :) Mam mieszane uczucia. 

Duża liczba przysiadów, wykroków to zło dla moich kolan. A zwłaszcza, gdy jestem początkująca i mimo że znam technikę, to jednak coś mogę robić źle. :) 

CiszaSerc napisał(a):

Efektem moich ćwiczeń był ból stawów. Trening jako tako fajny, ale u mnie się nie sprawdził. :) Mam mieszane uczucia. Duża liczba przysiadów, wykroków to zło dla moich kolan. A zwłaszcza, gdy jestem początkująca i mimo że znam technikę, to jednak coś mogę robić źle. :) 

Rozumiem Cię doskonale, w zeszłym roku tez miałam problemy z kolanami tyle że wtedy ćwiczyłam z Ewą Chodakowksą, ale doszłam do tego że po prostu źle robię przysiady i wykroki. Lepiej zrobić wolno a dokładnie, dlatego warto sprawdzić czy robisz to dobrze ;) Jak się nauczysz możesz przyśpieszyć. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

No to tak: 
- poprawa kondycji
- poprawa wydolności płuc
- zwłaszcza ALFA (tylko że nie ma "nie chce mi się", tylko ta robiona rzetelnie) powoduje utratę wagi (około -4kg)
- łydki kształtne (dużo się skacze)
- mocny brzuch, do tego utrata w obwodzie
- ogólnie się chudnie

Jeśli do tego nie jesz jak prosiak, tylko z umiarem, nie pijesz alkoholu i odżywiasz się zdrowo - no to efekty są ładne ;)

ja chce schudnac 10kg, myslicie ze focus25 jest ok, czy szukac czegos innego? :)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.