- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 marca 2017, 14:51
Mam pytanie do wszystkich forumowiczów? Czym smarujecie chleb, bułki? Jestem bardzo ciekawa ponieważ ja odkąd pamiętam kupowałam zwykłą margarynę do pieczywa (Delma,Smakowita itp). Powiem szczerze, że nawet mi smakowała a prawdziwe masło kupowałam tylko córce (1,5 roku). Jakiś czas temu zarejestrowałam się na bardzo ciekawej stronie na której mam możliwość testowania różnych produktów i takim sposobem udało mi się dostać do kampanii Finuu. Z początku byłam sceptyczne nastawiona bo dla mnie masło to masło, ale juz po pierwszym spróbowaniu przekonałam się, że kanapki smakują całkiem inaczej z Finuu:) Moi znajomi i rodzina tez to potwierdzają bo dałam im oczywiście spróbować. Oprócz tego, że dobrze smakuje to jest z samych naturalnych składników. I tutaj moje pytanie. Czego wy używacie? Czy lepiej jest zapłacić troszkę więcej i mieć dobre smarowidło czy nie ma to dla Was większego znaczenia czym smarujecie?
Dodam zdjęcie byście wiedzieli o jakim maśle mówię... a może próbowaliście go?
7 marca 2017, 16:28
Ale to całe Finuu to miks tłuszczowy zawierający utwardzone tłuszcze roślinne. Przecież to syf. Bleeee.
7 marca 2017, 16:41
na zmianę: serek typu Łaciaty, almette, masło i margarynę taką "lepszą" typu flora pro serce
7 marca 2017, 16:55
Ja również używam wyłącznie prawdziwego masła. Żadne mieszanki mnie nie interesują.
7 marca 2017, 16:59
Tylko i wyłącznie masło, np. mlekovita. Nie smaruję masłem tylko jak jem kanapkę z masłem orzechowym.
7 marca 2017, 17:11
.
Edytowany przez Noma_ 23 kwietnia 2017, 17:28