- Dołączył: 2011-01-16
- Miasto: Jastrzębie-Zdrój
- Liczba postów: 22
16 stycznia 2011, 22:24
Ś: sok marchwiowy,jabłko z marchwią i budyń czekoladowy. II Ś: kanapka z sałatą,pomidor,ogórek szynka babuni (ta z biedrony)i ser
- Dołączył: 2009-11-08
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 3218
16 stycznia 2011, 22:36
Jakie szybko przez 2 dni nie zdziałasz cudów.
Zacznij się mądrze odżywiać to podstawa.
16 stycznia 2011, 22:37
co do grahamki mówię ci spróbuj! Naprawdę dobra:)
- Dołączył: 2011-01-16
- Miasto: Jastrzębie-Zdrój
- Liczba postów: 22
16 stycznia 2011, 22:39
no to spróbuję,a mam jedno pytanie jakie mięsko jest najlepsze ? wszyscy polecają drób, bo chudy, ale wiadomo jak go faszerują chemią. A mam dostęp do wieprzowiny ze wsi, hodowanej naturalnie - żeberka, schaby, boczki itp. Czy mogę ja jeść zamiast drobiu ?
- Dołączył: 2009-11-08
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 3218
16 stycznia 2011, 22:43
Wieprzowina 6,3g T-tłuszczu
Pierś z kurczaka 1,3g T
Pierś z indyka 0,7gT
Mięso mielone z piersi indyka 0,7g T
Mięso mielone z piersi kurczaka 1,3g T
16 stycznia 2011, 22:44
ja lubię fileta gotowanego:) albo gulasz z pomysłu na...
- Dołączył: 2011-01-16
- Miasto: Jastrzębie-Zdrój
- Liczba postów: 22
16 stycznia 2011, 22:46
ale te knury są bardzo chude - np. na żeberkach w ogóle nie widać przerostu, kiedy ugotowałam oczka tłuszczu były bardzo małe. Tak samo łopatka, karczek itp. I co z tego, że drób taki chudy, skoro faszerowany chemią zdrowy raczej nie jest.
16 stycznia 2011, 22:48
posłuchaj gdyby tak sie uwziął wszędzie wylukasz jakąś chemię:)