- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 sierpnia 2014, 15:01
Wiem, że smażone mięso jest smaczne, apetyczne i przede wszystkim NIEZDROWE i kaloryczne! Ale mam pytanie.. a raczej pytania:
1) Czy można pozwolić sobie raz w tygodniu, przy niedzielnym obiedzie, na smażoną np. pierś z kurczaka?
2) Smażenie na oliwie z oliwek ponoć jest zdrowe.. czy można na oliwie smażyć mięso? I czy będzie jakaś różnica?
Z góry dzięki.
3 sierpnia 2014, 16:11
Bardzo często coś smażę. Bez tłuszczu albo z małą ilością i nie przeszkadza mi to w diecie.