- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 grudnia 2010, 13:54
3 grudnia 2010, 18:16
3 grudnia 2010, 18:25
3 grudnia 2010, 18:35
3 grudnia 2010, 18:39
3 grudnia 2010, 18:46
3 grudnia 2010, 18:55
3 grudnia 2010, 19:01
3 grudnia 2010, 19:12
Brokuły rwe na różyczki i zalewam bulionem. Gotujemy z drobno pokrojonym zabkiem czosnku. Kiedy brokuły bedą w połowie miękkie wyjmuje czesc ktore trafia później do zupy. Resztę brokułów miksuje blenderem na gładką masę. Dodaje smietane i miksuję. Przelewam do garnka doprawiam sola i pieprzem. Do miseczek nakładaam po kilka rozyczek brokuła, zalewam zupą i groszek ptysiowy.