- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 września 2012, 12:22
7 września 2012, 13:29
Schabowe z piersi kurczaka? :D ciekawe :Dja zawsze wsadzam do osolonej wody, mozesz wlozyc w reklamówce cienkiej zeby ci sola nie przesiaklo, ale nie wiem czy ci sie tak szybko rozmrozi, mozesz porozwalac na mniejsze kawalki
7 września 2012, 13:34
No sory bardzo, ale chyba sama nazwa schabowy wskazuje na to z jakiego mięsa się go robi. To jest głupota ludzka, że robią fasolkę po bretońsku z grochu i schabowe z piersi kurczaka. Takie bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokoleniedo mikrofali nie radzę bo mięso się zenie, najlepiej zalać gorącą wodą 30-40 minut i będą rozmrożone... a z piersi się robi sznycle drobiowe, nie schabowe... aby zrobić schabowe potrzeba schabu :) nie wytykajcie ludziom błędów naśmiewając się tylko ich edukujcie drogie Panie :P
7 września 2012, 13:43
7 września 2012, 13:46
ale sie czepiacie, ktoś coś źle napisze i zaraz macie powód do wyśmiewania i mądrowania się... jak w przedszkolu...No sory bardzo, ale chyba sama nazwa schabowy wskazuje na to z jakiego mięsa się go robi. To jest głupota ludzka, że robią fasolkę po bretońsku z grochu i schabowe z piersi kurczaka. Takie bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokoleniedo mikrofali nie radzę bo mięso się zenie, najlepiej zalać gorącą wodą 30-40 minut i będą rozmrożone... a z piersi się robi sznycle drobiowe, nie schabowe... aby zrobić schabowe potrzeba schabu :) nie wytykajcie ludziom błędów naśmiewając się tylko ich edukujcie drogie Panie :P
7 września 2012, 13:46
7 września 2012, 13:50
Ja się nie wyśmiewam, ani się nie mądruję. Mnie przeraża głupota i niewiedza ludzka. Bo autorce się nie pomyliło, ona robi schabowe z piersi kurczaka jak 80 procent polaków. Je fasolę z grochu je szynkę z kurczaka, albo pasztet drobiowy z indyka. A potem idziesz do restauracji i płacisz za schab z piersi 30 zł, albo za pangę która w rzeczywistości jest mintajem. Ludzie wszystko nam wcisną bo nie zwracamy uwagi na twoim zdaniem nieświadome pomyłkiale sie czepiacie, ktoś coś źle napisze i zaraz macie powód do wyśmiewania i mądrowania się... jak w przedszkolu...No sory bardzo, ale chyba sama nazwa schabowy wskazuje na to z jakiego mięsa się go robi. To jest głupota ludzka, że robią fasolkę po bretońsku z grochu i schabowe z piersi kurczaka. Takie bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokoleniedo mikrofali nie radzę bo mięso się zenie, najlepiej zalać gorącą wodą 30-40 minut i będą rozmrożone... a z piersi się robi sznycle drobiowe, nie schabowe... aby zrobić schabowe potrzeba schabu :) nie wytykajcie ludziom błędów naśmiewając się tylko ich edukujcie drogie Panie :P
Edytowany przez kingsol 7 września 2012, 13:50