- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 września 2012, 12:22
7 września 2012, 14:04
Ja się nie martwię tym, ja jem schabowe ze schabu
7 września 2012, 14:05
7 września 2012, 14:11
hm..jezeli kogos stac na piers kurczaka i robi z niego schabowe, gulasz, gyros i korale to co ci do tego, nie stac cie to robisz z jakiegos miesa [proste, niektorzy lubia tradycyjna zupe i mocza ta piep*** fasole;]
7 września 2012, 14:26
7 września 2012, 15:00
No sory bardzo, ale chyba sama nazwa schabowy wskazuje na to z jakiego mięsa się go robi. To jest głupota ludzka, że robią fasolkę po bretońsku z grochu i schabowe z piersi kurczaka. Takie bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokoleniedo mikrofali nie radzę bo mięso się zenie, najlepiej zalać gorącą wodą 30-40 minut i będą rozmrożone... a z piersi się robi sznycle drobiowe, nie schabowe... aby zrobić schabowe potrzeba schabu :) nie wytykajcie ludziom błędów naśmiewając się tylko ich edukujcie drogie Panie :P
7 września 2012, 15:23
Można robić kotley a la schabowe, bo w tym przypadku chodzi również o sposób ich przyrządzania. I nie jest to 'bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokolenie', tylko nazwa zwyczajowa, potoczna.No sory bardzo, ale chyba sama nazwa schabowy wskazuje na to z jakiego mięsa się go robi. To jest głupota ludzka, że robią fasolkę po bretońsku z grochu i schabowe z piersi kurczaka. Takie bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokoleniedo mikrofali nie radzę bo mięso się zenie, najlepiej zalać gorącą wodą 30-40 minut i będą rozmrożone... a z piersi się robi sznycle drobiowe, nie schabowe... aby zrobić schabowe potrzeba schabu :) nie wytykajcie ludziom błędów naśmiewając się tylko ich edukujcie drogie Panie :P
7 września 2012, 15:23
7 września 2012, 16:13
Można robić kotley a la schabowe, bo w tym przypadku chodzi również o sposób ich przyrządzania. I nie jest to 'bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokolenie', tylko nazwa zwyczajowa, potoczna.No sory bardzo, ale chyba sama nazwa schabowy wskazuje na to z jakiego mięsa się go robi. To jest głupota ludzka, że robią fasolkę po bretońsku z grochu i schabowe z piersi kurczaka. Takie bezmyślne powtarzania z pokolenia na pokoleniedo mikrofali nie radzę bo mięso się zenie, najlepiej zalać gorącą wodą 30-40 minut i będą rozmrożone... a z piersi się robi sznycle drobiowe, nie schabowe... aby zrobić schabowe potrzeba schabu :) nie wytykajcie ludziom błędów naśmiewając się tylko ich edukujcie drogie Panie :P