- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 września 2012, 12:22
7 września 2012, 12:59
7 września 2012, 13:03
7 września 2012, 13:07
kotlety schabowe z piersi kurczaka:D
zadne woreczki, sznureczki, woda tylko mikrofala opcja-rozmrazanie najszybciej, musisz pamietac tylko zeby obkrecic ze 2x podczas rozmrazania zeby ci sie nie scielo z jednej strony, ja ustawiam po 3min, otwieram, przekrecam do gory nogami i nastepne 3 min i tak do skutku
Edytowany przez pawiooka 7 września 2012, 13:09
7 września 2012, 13:07
7 września 2012, 13:07
7 września 2012, 13:07
7 września 2012, 13:08
do mikrofali nie radzę bo mięso się zenie, najlepiej zalać gorącą wodą 30-40 minut i będą rozmrożone... a z piersi się robi sznycle drobiowe, nie schabowe... aby zrobić schabowe potrzeba schabu :) nie wytykajcie ludziom błędów naśmiewając się tylko ich edukujcie drogie Panie :P
7 września 2012, 13:23
Kocham to jak ktoś pisze że z piersi kurczaka zrobi schabowe? Jakąś modlitwę odmawiasz nad tą piersią żeby z drobiu przeistoczyła się w schab?albo jak ktoś moczy fasole na zupę grochową ludzie....