- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
11 lutego 2012, 14:41
zastanawiałam sie ostatnio, czy piekac kurczaka albo ryby, ich wartosc kaloryczna sie podnosi? jak sadzicie? ( oczywiscie nie dodawajac do tego oleju czy oliwy)
Edytowany przez hanius12 11 lutego 2012, 15:00
11 lutego 2012, 15:03
11 lutego 2012, 15:05
No własnie nie wiem dlatego chciałam sie dowiedzieć to się ze mnie śmieja :) A adventure razczej wie co pisze/mowi.
11 lutego 2012, 15:06
No własnie nie wiem dlatego chciałam sie dowiedzieć to się ze mnie śmieja :) A adventure razczej wie co pisze/mowi. [/quotekto pyta..nie błądzi :)
11 lutego 2012, 15:06
wie co mówi, ale czasem tez żartuje po prostu ;)No własnie nie wiem dlatego chciałam sie dowiedzieć to się ze mnie śmieja :) A adventure razczej wie co pisze/mowi.
11 lutego 2012, 15:12
11 lutego 2012, 15:15
11 lutego 2012, 15:32
jasne, że tak.+100kcal/100g
Edytowany przez Siasia79 11 lutego 2012, 15:34
11 lutego 2012, 15:55
To zależy czy się uwzględnia ciepło parowania kurczaka w czasie pieczenia czy nie. W końcu ciepło parowania też się podaje w kaloriach. A jak parujac je traci to jest chyba mniej kaloryczny nie?